23948sdkhjf

Grøn Ferrari-linje hos Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har købt 10 grønne Ferrari traktorer af Sønderup Maskinhandel A/S
Nordjysk Lift A/S, som har 15 afdelinger fordelt over hele Danmark, har netop investeret yderligere i `grøn udlejning`.

- Vi har valgt at satse på Ferrari traktorer, forklarer servicechef Bo Jakobsen fra Nordjysk Lift A/S.

- Kvaliteten på produkterne fra Ferrari er helt i top og det gælder også den service, som Sønderup Maskinhandel A/S yder, siger Bo Jakobsen, der har valgt at købe 10 traktorer på én gang netop fordi han har tillid til produktet.

Nordjysk Lift A/S har allerede et godt kendskab til mærket, da virksomheden gennem længere tid har brugt både den tohjulede Ferrari samt Ferrari Cobram i udlejningen.

De 10 Ferrari traktorer som nu bliver leveret er fordelt på to modeller Ferrari Raptor med 35 HK og Ferrari Cobram med 60 HK. Alle traktorerne leveres uden førerkabine for større fleksibilitet.

Traktorerne leveres med MURATORI stennedlægningsfræsere som Nordjysk Lift A/S har brugt i en årrække, men kan lejes med et bredt udvalg af redskaber.

Bo Jakobsen forklarer, at Nordjysk Lift har investeret i traktorerne for at kunne tilfredsstille efterspørgslen efter maskiner til anlæg og vedligehold. Nordjysk Lift A/S har mærket et stigende efterspørgsel efter denne type maskine fra såvel professionelle brugere som private. Og nu kan virksomheden levere varen!

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093