23948sdkhjf

Lokale håndværkere hjælper med energiforbedring

I Hjørring har grønne håndværkere med en særlig viden inden for energirenovering samlet sig på hjemmesiden www.energi-forbedring.dk
`Din lokale håndværker kan både hjælpe dig med at få repareret taget og regne på CO2-udslippet og varmeregningen`

Sådan lyder budskabet til kunderne i Hjørring, hvor grønne håndværkere med en særlig viden inden for energirenovering har samlet sig på hjemmesiden www.energi-forbedring.dk

- Fremtiden er grøn, og derfor skal håndværkerne også have en særlig viden om, hvordan vi bygger og renoverer på den mest energirigtige måde, siger lokalformand for Dansk Byggeri Hjørring, Jørgen Thaarup.

De håndværkere, som er at finde på hjemmesiden, har alle taget kurser på EUC Nord i Hjørring og dermed dygtiggjort sig inden for netop energirenovering og -optimering.

- Vi har på hjemmesiden alt fra murer og tømrer til vvs’ere, elektrikere og kølefirmaer. Alle kan hjælpe husejere med at vejlede om, hvordan de bedst energirenoverer. Vi er en gruppe håndværkere, der kan give en bred vejledning, forklarer Jørgen Thaarup.

De energirigtige håndværkere ser et stort potentiale i at energirenovere sommerhusene langs Vestkysten.

- Hvis sommerhusene bliver energirenoveret, så vil turistsæsonen kunne forlænges en måned i hver ende af sommeren. Det vil jo være en fordel for alle parter, siger Jørgen Thaarup.

Se mere på energi-forbedring,dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141