23948sdkhjf

AquaCut ApS skærer krisen væk

Vandskærervirksomheden AquaCut ApS rykker teltpælene op og flytter i nye og større lokaler
Det var mod hårde odds at Kristian Gehlert og Jakob Christiansen i oktober 2007 startede deres nye virksomhed AquaCut ApS. Virksomheden var knap etableret før finanskrisen brød ud og set i bakspejlet havde de 2 indehavere nok heller ikke startet virksomheden netop på dette tidspunkt, hvis de havde vidst, hvad de ved i dag.

Men ikke desto mindre er lykkes for drengene at skabe et stærkt fundament og en virksomhed i vækst.

- Vi tror selv at en af grundene til vi har skabt en succes er, at vi har fokuseret på, det der er vigtigt; at levere kvalitetsprodukter med rettidig omhu. Vi er omhyggelige med at yde den bedst mulige service for vores kunder, og tilfredse kunder kommer jo gerne igen, siger Kristian Gehlert med et smil på læben.

For 2 år siden investerede AquaCut i et nyt anlæg, så virksomheden råder over 3 vandstråleskærermaskiner - denne investering skyldes også en større ordretilstrømning. Men en ny maskine kan ikke gøre det denne gang. Nu skal der mere plads til.

- Vi er vokset fra vores lokale. Vi har behov for mere lagerplads, mere luft mellem maskinerne, og flere hjælpemidler, forklarer Jakob Christiansen. Mange af de emner vi skærer i dag er for store til, at vi kan håndtere dem uden for eksempel en kran. Og sådan en har vi ikke plads til i dag, forklarer Jakob Christiansen.

AquaCut pakker derfor i løbet af sommeren deres maskiner og fyldte ordrebog ned, og slutte sig til de eksisterende virksomheder i Randers Erhvervcenter Nord i Råsted ved Randers.

- Det er naturligvis med en smule vemod at vi forlader Spentrup, fortæller Kristian Gehlert og fortsætter; byen har jo taget rigtig godt imod os. Men lokalerne i Råsted giver et godt fundament for at skabe yderligere vækst, og samtidig giver det os mulighed for samarbejde og sparring med de virksomheder der allerede er etableret i Randers Erhvervcenter Nord.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083