23948sdkhjf

Nye medarbejdere til Pitzner

Pitzner har ansat ny bygningskonstruktør, servicemedarbejder og salgskonsulent
Morten Schrøder, 30 år, er ansat som bygningskonstruktør hos AGJ Pitzner i Hammel. Det seneste års tid efter sin uddannelse som bygningskonstruktør har han arbejdet på tegnestue hos Randers Kommune. Morten Schrøder arbejder hos AGJ Pitzner med produktionstegninger og arbejder bl.a. med omlægning af produktionstegningerne til 3D.

Willy Nørreskov, 39 år, er blevet ansat som servicemedarbejdere hos VMC Pitzner i Brabrand. Han har de seneste seks år arbejdet som stilladsmontør hos henholdsvis FS Gruppen og Kronjysk Stillads. Hos VMC Pitzner arbejder Willy Nørreskov primært med stillads og kan med sin baggrund også rådgive og vejlede kunderne.

Anders Brink, 37 år, er ansat som salgskonsulent hos VMC Pitzner i Middelfart. Anders Brink har tidligere bl.a. arbejdet med salg til entreprenørsektoren hos Poul Toft Simonsen A/S og AO. Han er uddannet indenfor lagersalg og har hele sin aktive erhvervskarriere arbejdet med bygge- og anlægssektoren. Anders Brink dækker Syd- og Sønderjylland samt Fyn med udgangspunkt fra afdelingen i Middelfart.

Pitzner Gruppen består af VMC Pitzner, Corona Pitzner og AGJ Pitzner, der tilsammen er specialister indenfor lifte, anlægsmaskiner, pavilloner og materiel til bygge- og anlægsopgaver herunder rådgivning og projektledelse i forbindelse med etablering og drift af byggepladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079