23948sdkhjf

Engagerede deltagere til åbent hus hos Buhl & Bønsøe

Der var fuldt hus hos Buhl & Bønsøe, da instrumentvirksomheden inviterede til produktpræsentationer og foredrag med den tidligere håndboldstjerne Anja Andersen
Et stort og engageret fremmøde viste, at mange havde fundet tid i kalenderen til at høre de mange spændende foredrag fra de udenlandske leverandører og opleve håndbold-stjernen Anja Andersen på helt tæt hold.

- Arrangementet oversteg alle vores forventninger, og det skyldes ikke mindst de mange engagerede deltagere. Mange havde på forhånd sat krydser ud for de foredrag, de ønskede at deltage i, og havde så travlt at de nærmest slet ikke kunne finde tid til at spise de grillede pølser eller nyde en kop kaffe og kage. Men det tager vi nu som et positivt tegn, siger en meget tilfreds Klaus Buhl.

Man skal turde tage nogle chancer

Som Klaus Buhl, Buhl & Bønsøes direktør, lagde ud med at fortælle, da han bød velkommen, var det første gang virksomheden prøvede kræfter med et arrangement i den størrelsesorden og at dømme efter succesen, bliver det nok ikke den sidste.

Klaus Buhl fortalte, hvordan virksomheden i sine mere end 30 år stort set har oplevet vækst hvert år, hvilket han tilskrev en evne til løbende at forny sig og prøve nye ting af. Og uden anden sammenligning i øvrigt gav han ordet til en veloplagt Anja Andersen, der talte til et fyldt telt om sine egne mange kampe og sejre – også de mere personlige af slagsen.

Derefter var det tid for gæsterne igen at finde ind til de godt fyldte foredrag.

Stort program med mange spor

Til dagen havde Buhl & Bønsøe sat et stort program op med flere forskellige spor, og der var stor tilstrømning til alle emner lige fra termografi, egenkontrol, solcelleanalyse, indeklima, emissionsanalyse til lean projekt og rundtur i virksomhedens kalibreringslaboratorium.

- Folk sad tætpakket til de mange foredrag, og der blev ivrigt spurgt ind til de forskellige produkter både under foredragene og efterfølgende, hvor mange benyttede sig af lejligheden for at få en uddybende snak med leverandørerne fra Testo, SDT og Buhl & Bønsøes egne konsulenter.

Vi var faktisk meget spændte på, hvordan deltagerne ville fordele sig, og om nogle spor ville være tomme, men den bekymring kunne vi godt have sparet os, lyder det fra en glad direktør ovenpå det veloverståede arrangement.

Buhl & Bønsøe A/S repræsenterer en række anerkendte mærkevarer og er specialiseret forhandler af kvalitetsmåleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, tryk-, lufthastigheds- og miljømåling. Service, support og DANAK akkrediteret kalibreringer er en del af firmaets ydelser.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078