23948sdkhjf

Aabenraa gør udbud tilgængelige

Fremover offentliggør Aabenraa Kommune alle sine udbud på kommunens hjemmeside
Aabenraa Kommune indfører nu en ny udbudsprocedure, der giver bygge- og anlægsvirksomhederne bedre muligheder for at byde på kommunale bygge- og anlægsopgaver.

Hidtil har den sønderjyske kommune kun indbudt tre lokale og en virksomhed udefra til at byde på opgaverne. Men fremover offentliggør Aabenraa Kommune alle udbud på sin hjemmeside, og dermed inviteres alle virksomheder til at byde på opgaverne.

- Det er jo ikke sikkert, at de virksomheder, som kommunen havde i tankerne, nødvendigvis er de bedste. Derfor er det til både kommunens og erhvervslivets fordel, at alle nu kan byde på opgaven, siger Bo Beck Jørgensen, der er formand for Dansk Byggeri Sønderjylland, som har været bannerfører i forsøget på at få kommunene til at offentliggøre udbuddene.

- Det er positivt, at kommunen gør det muligt for flere virksomheder at byde på de byggeopgaver, som sendes i udbud i løbet af den kommende tid. Det giver konkurrence, og det er med til at sikre, at kommunen får mest muligt for skattekronerne, siger Bo Beck Jørgensen.

Der ventes da også flere bygge- og anlægsopgaver i Aabenraa Kommune i de kommende år. Når det nye akutsygehus i Aabenraa er færdigt, bliver der brug for flere boliger, når op mod 1.800 nye medarbejdere flytter til kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079