23948sdkhjf

GSV-direktør i arbejdstøjet

Som en anden "Undercover Boss" er adm. direktør i GSV Materieludlejning A/S, Dan Protin trukket i arbejdstøjet og har været rundt og arbejde i alle virksomhedens afdelinger
Adm. direktør i GSV Materieludlejning A/S, Dan Protin, har næsten som en anden "Undercover Boss" trukket i arbejdstøjet og været rundt og arbejde i modtagelsen, klargøringen, udleveringen og udlejningskontorerne i alle virksomhedens afdelinger i landet.

Målet har været at sikre en klar og stram procedure for alle GSV afdelinger, så udstyret er 100 pct. i orden.

Dan Protin startede i 1996 i GSVs Odense-afdeling som montør, hvor han stod for reparation og anden service af maskiner. Derfor var det på mange måder velkendt terræn, da han iførte sig kedeldragt og sikkerhedssko for at blive sat i arbejde ude i GSV afdelingerne:

- Jeg er blevet rigtig godt modtaget, og for mig har det været vigtigt at få talt med medarbejderne og opleve deres hverdag. Der er sket meget, siden jeg selv arbejdede i maskinmodtagelsen, og jeg har virkelig stor respekt for vores folk – de arbejder hurtigt, og de skal kunne have mange bolde i luften samtidig.

Klargøring stiller krav om stor teknisk viden

Dan Protin har i de forskellige GSV afdelinger arbejdet med alle aspekter af klargøring af maskiner og skurmateriel til udlejning. Han fortæller:

- I dag er niveauet af teknisk viden højere i afdelingerne – det er ikke nok bare at vaske maskinerne af, de skal efterses og kalibreres, og det kræver stor ekspertise. Når vi får materiel ind, så kender hver medarbejder sin opgave, hvilket giver en effektiv og ensartet procedure.

Resultatet skulle gerne være, at alle vores kunder får samme gode service, i form af ren- og klargjort materiel leveret til det rette sted, på det aftalte tidspunkt.

Gode ideer er altid velkommen

- Hovedformålet med at besøge alle afdelingerne var at få en større ensartethed, så vi hele tiden kan højne kvaliteten af vores arbejde. Men det er vigtigt også at tage alle de gode, individuelle metoder med fra hver enkelt afdeling – hvor man gør tingene på en smart måde, fortæller Dan Protin, der lægger vægt på at holde fast i den nære kontakt med medarbejdere og samarbejdspartnere:

- Medarbejderne er vores største aktiv, og derfor skal der aldrig være stor afstand fra gulvet til direktørskrivebordet. Vi har en flad struktur her i GSV, hvor alle ansatte er vigtige medspillere i forhold til at give den optimale service til vores kunder. Hver afdeling har sine spidskompetencer, som ikke kan undværes, og derfor skal man som leder ikke være bange for at give folk ansvar.

DRA certificering undervejs

- Det er ingen hemmelighed, at vi snart kan opfylde kravene fra DRAs (Danish Rental Association) nye certificeringsordning, som stiller strenge krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. I den sammenhæng er det helt essentielt, at vores modtagekontrol rundt i de forskellige afdelinger er fuldstændig ens, fremhæver Dan Protin.

DRA-certificeringen er en frivillig ordning, der er forholdsvis stor tilslutning til blandt medlemmerne i Danish Rental Associaton. Certificeringen stiller skrappe krav til egenkontrol i virksomhederne og ved at være del af ordningen kan GSV garantere overfor sine kunder, at virksomheden opfylder alle krav mht. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078