23948sdkhjf

Velfac udvider direktionen

John Christian Asmussen er hentet i Palsgaard Group og får til opgave at udvikle Velfacs projektsalg.
For at sætte yderligere turbo på væksten udvider Velfac nu sin ledelse og opretter en stilling som salgsdirektør for projektsalg.

John Christian Asmussen, der er vinduesproducentens nye mand på ledelsesgangen, er uddannet civilingeniør og Ph.D. fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som Sales Manager hos byggevarekoncernen Palsgaard Group. Hans primære opgave bliver at styrke Velfacs position blandt arkitekter og ingeniører.

- Det gælder ikke mindst inden for energirenovering og lavenergibyggeri, hvor især boligforeninger og større offentlige boligbyggerier fremover bliver endnu mere interessante for os. Her er der samtidig et stort behov for teknisk rådgivning, og netop den tekniske rådgivning er en af de store forcer hos Velfac, fortæller John Christian Asmussen.

Oprustning fortsætter
Ifølge administrerende direktør, Finn Jespersen, skal oprustningen ses i lyset af, at Velfac ser et stort potentiale i projektmarkedet, hvor John Christian Asmussen tilfører stor erfaring og et omfattende netværk.

- Velfac har hentet markedsandele i de seneste år, og fremgangen skyldes blandt andet, at vi er kommet godt på plads med et fremtidssikret produktprogram, ligesom vi har toptunet produktionen og styrket salgsorganisationen. Vores forventning er, at de gode væksttal fortsætter ind i 2016, men det sker ikke af sig selv. Derfor vil vi også opruste på medarbejderfronten i takt med, at efterspørgslen stiger, siger Finn Jespersen.

John Christian Asmussen har, som supplement til sin ingeniørmæssige baggrund, taget lederuddannelsen Engineering Business Administration (Management) ved Aalborg Universitet og kommer desuden med over ti års erfaring inden for forskning, produktudvikling og rådgivning samt ikke mindst projektsalg og ledelse fra byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093