23948sdkhjf

El-faglærere er på sommerskole i Aalborg

Undervisere fra erhvervsskolernes el-uddannelser samles i denne uge til efteruddannelse og faglig sparring i Aalborg.
Tekniq - installatørernes organisation - står i samarbejde med Dansk El-Forbund bag invitationen til uddannelsesdagene, der i denne uge samler godt 160 el-faglærere fra landets erhvervsskoler på Tech College i Aalborg.

Kurset indeholder fire kursusspor: Innovation, risikovurdering, maskinsikkerhed og maskinlovgivning samt nyt grundforløb for el-uddannelsen.

Tekniqs underdirektør Tina Voldby siger, at man gerne vil tage ansvar for at underviserne får de nyeste kompetencer.

- Jo bedre undervisere, jo bedre sikrer vi kvalitet i vores uddannelser, samtidig med at undervisningen er spændende og moderne, så skoletiden kan matche virkeligheden i virksomhederne. Målet er, at kompetencerne lever op til forventningerne hos branchens kunder, siger hun.

Arbejdsgiverforeningen Tekniq og fagforeningen Dansk El-Forbund har gennem en længere årrække opbygget traditionen for sammen at gennemføre sommerskoler for de faglærere, som uddanner branchens nye medarbejdere.

Tekniq introducerer efter sommerferien en helt ny elektrikeruddannelse. Derfor er vægten i år lagt på fælles drøftelser og sparring omkring de nye uddannelser.

- Fokus ligger på undervisningen på grundforløbet, hvor der nu skal nås mere end tidligere. Det er helt afgørende, at de nye uddannelser kommer godt fra start. Vi glæder os meget over, at så mange undervisere fra erhvervsskolerne deltager i uddannelsesdagene, siger Tina Voldby.

Foruden undervisning blive der også leverandørmesse med den nyeste teknologi under kursusugen i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11