23948sdkhjf

Aalborg bliver HVAC-stedet i maj 2016

Mere end 1.000 deltagere, forventer værterne, der kommer til CLIMA 2016. Her kan virksomheder se den seneste udvikling inden for varme- og ventilationsteknik.
Næste år mødes hele den internationale HVAC-branche den 22.-25. maj i Aalborg. Samtidig er der både kongres og udstilling på den internationale kongres, som har titlen CLIMA 2016. Det er de europæiske HVAC- foreninger, som afholder kongressen hvert tredje år, og i 2016 samles en del af verdens eksperter indenfor HVAC, indeklima og energi altså i Danmark.

- Det er en unik mulighed for at komme på fuld omgangshøjde med den seneste forskning og udvikling på HVAC-området og for at se og høre om de nyeste produkter på markedet, siger Zosia K. Lav, kommunikationschef i Danvak.

Networking og eksponering
Ifølge Danvak forventes der at komme ca. 1.000-1.200 deltagere fortrinsvis fra universiteter, industrien og rådgivende ingeniører samt fremtrædende personligheder inden for varme- og klimateknik.

- Aalborg Universitet, Danvak og det faglige netværk under Ingeniørforeningen i Danmark IDA HVAC er værter for konferencen, og begivenheden giver nordiske virksomheder enestående muligheder for networking og eksponering i det professionelle HVAC-miljø, siger Zosia K. Lav.

Høster stadig roser
Det er den 12. CLIMA-konference, som nu afholdes. Det hele startede i Milano i 1975 og i 1985 var Danmark vært for CLIMA-konferencen, da den blev afholdt i København.

- Det blev en stor succes, som man stadig hører positivt omtalt i internationale kredse. Med Aalborgs traditioner for store kongresser er der garanti for, at alle de praktiske ting løses professionelt til næste år også, siger Zosia K. Lav.

Mulighed for sponsorat
Kongressen holdes i Aalborg Kongres & Kultur Center og vil blandt andet bestå af flere seminarer og workshops for at komme hele vejen rundt i den tekniske og videnskabelige udvikling inden for varme- og ventilationsteknik.

- Som virksomhed er der også mulighed for at tegne et sponsorat. Der er 3 typer sponsorater: platinsponsorat, guldsponsorat og sølvsponsorat, som du kan læse mere om på www.clima2016.org , siger Zosia K. Lav.


Fakta om Danvak:
• Danvak er et fagligt netværk for professionelle, der arbejder med indeklima, komfort og energi.
• Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC, der er et fagteknisk selskab i Ingeniørforeningen IDA.
• Danvak arbejder for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur.
• Faglighed og netværk er omdrejningspunktet for Danvaks aktiviteter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094