23948sdkhjf

Eurodan-huse præsterer fremgang på alle fronter

Både omsætning og indtjening vokser hos landets største familieejede husfirma efter en vellykket omstillingsproces.
Regnskabsåret 2014/15 blev et positivt vendepunkt for Eurodan-huse, som præsterede fremgang på både top- og bundlinje efter to underskudsgivende regnskabsår i træk.

- Vi er meget tilfredse med resultatet, som vidner om en sund og positiv udvikling, siger adm. direktør Thomas Dahl, Eurodan-huse.

Læs brancheanalysen: Typehusproducenter jubler over opblomstring

Han hæfter sig ved, at Eurodan-huse præsterede en fremgang i omsætningen på 13 procent til 430 mio. kr., mens sidste års underskud på 7 mio. kr. er vendt til et plus på 13 mio. kr.

- Væksten i omsætningen og det solide resultat er et resultat af en periode med omstilling for Eurodan-huse. Den er gået som planlagt. Vi er lykkedes med mange nye tiltag på kundesiden, med god rådgivning og dialog med kunderne, på udvikling af moderne og spændende huse, med at forbedre stort og småt. Og det er lykkedes, fordi vores medarbejdere har arbejdet dygtigt og med stort engagement. Hver dag. Dag for dag. Vi kan alle sammen med stolthed glæde os over, hvor vi er i dag, siger direktør Thomas Dahl.

Eurodan-huse kort fortalt

• Eurodan-huse har store kunderådgivningscentre i Roskilde, Rødekro, Aarhus, Aalborg og Odense og kontor i Horsens og Herning. Eurodan-huse har desuden udstillingshuse i hele landet.

• Eurodan-huses salg vokser navnlig i de større byer i Østjylland, Århus- og Aalborg-området og i hovedstadsområdet. Riv ned og byg nyt trækker salget af nye Eurodan-huse i hele Hovedstadsområdet.

• Eurodan-huse er Danmarks største familieejede husfirma, som har opført over 9.500 enfamiliehuse siden starten i 1978 og har dermed 37 års erfaring med at opfylde kundernes husdrømme.
Hellere bedst end størst
De øvrige nøgletal viser en tilsvarende positiv udvikling. Soliditetsgraden er vokset til 44,4 procent, og egenkapitalen udgør 74,6 millioner kroner.

Endelig er der hussalget, som også er opadgående. I årets første fem måneder har Eurodan-huse solgt 246 nye enfamiliehuse til danske familier. Det er en fremgang på 72 procent i forhold til samme periode i 2014.

Læs brancheanalysen: Useriøse lykkeriddere forlader typehusbranchen

- Vi kan også konstatere, at Eurodan-huse vokser i et svært marked og har i 2015 øget vores markedsandel til over 13 procent, siger Thomas Dahl med en tilføjelse om, at fokus fortsat er på kvalitet frem for kvantitet:

- Ambitionen er ikke at være størst på markedet. Bare bedst. Derfor arbejder vi videre med at udvikle kunderådgivningen. Vores varemærke er at hjælpe kunden hele vejen og sikre tryghed og åbenhed i hele forløbet, fra første møde med rådgiveren til kunde får nøglerne til det færdige hus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.812