23948sdkhjf

Vantinge VVS overtager fynsk konkollega

Indehaveren af Dalum Hjallese VVS sælger fra for at gå på pension.
To fynske vvs-forretninger fusionerer 1. juli, når Vantinge VVS overtager Dalum Hjallese. Efter 40 år som selvstændig vvs-installatør ønsker Erik Laugesen at gå på pension. I den forbindelse sælger han sin forretning.

De to fusionerende vvs-forretninger har allerede i en årrække samarbejdet tæt, og i det første halve år af sit oitum vil Erik Laugesen stå til rådighed med sin erfaring og sin viden.

Vantinge VVS, som bor i den midtfynske landsby af samme navn, har i forvejen fem svende, en lærling, en kontordame og ejeren Johnny Hansen, som ser spændende perspektiver i overtagelsen, der bringer hans firma tættere på hovedbyen og dens mange muligheder.

- Deres kundegrundlag er stort set lig vores eget, så det falder godt i hak. Den kundekreds støder op til vores kundekreds, og det giver et fint overlap. Der er mange fremtidige byggeprojekter i Odense, som kunne være spændende at være en del af, siger Johnny Hansen til Building Supply.

Med overtagelsen af Dalum Hjallese VVS får Vantinge VVS en ekstra medarbejder til at dække Odense-området. Det skal sikre kunderne, at de får ”den samme hurtige og gode service, Erik har i mange år”, fortæller han.

For Vantinge VVS bliver det en investering, som muligvis kan få negativ afsmitning på årets resultat.

- Fordi der er nogle investeringer, som lige skal tjenes ind. Men om tre til fire år tror vi, at det begynder at se fornuftigt ud, siger han.

Erik Laugesen markerer sin fratrædelse og fusionen med en reception fredag 26. juni fra kl. 12 til 18. Det foregår på firmaadressen Lucernemarken 4 i Odense-bydelen Dalum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172