23948sdkhjf

Inwido leverer stærkt halvårsregnskab

Vindueskoncernen vokser på alle parametre i første halvår af 2015
Den skandinaviske vindueskoncern Inwido fortsætter fremgangen i første halvår af 2015. Det viser tallene i koncernens netop offentliggjorde halvårsregnskab, hvor der er vækst på alle parametre.

"Sverige og Danmark bliver fortsat styrket af en øget forbrugeroptimisme, og den stærke tendens i begyndelsen af året er fortsat med forøget fart. I Danmark fortsætter vi med at erobre markedsandele i et voksende marked", siger adm. direktør Håkan Jeppsson.

Bedste andet kvartal nogensinde
Omsætningen er vokset med fem procent og ordretilgangen med én procent, mens overskudsgraden nu er på 8,6 procent, hvor den i første halvår af 2014 var på 2,3 procent.

"Andet kvartal var en af Inwido stærkeste i form af indtjening og vores bedste andet kvartal nogensinde. Vores driftsresultat på 180 millioner svenske kroner svarer til en stigning på 20 procent i samme periode i 2014. Omsætningen steg med fire procent - justeret for valuta - og overskudsgraden steg til mere end 13 procent", uddyber den administrerende direktør.

Inwido Denmark står bag producenterne KPK Døre & Vinduer, Outline Vinduer, PRO TEC Vinduer, Frovin Vinduer og Døre, Art Andersen Cph, JNA Vinduer & Døre og Sparvinduer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25