23948sdkhjf

Online-viden om belægninger

Den seneste udgave af håndbog om betonbelægninger kan frit downloades
Siden første udgave af håndbogen ”Betonbelægninger - anvendelse, udførelse og vedligeholdelse af belægninger, trapper og støttemure” udkom i 2001, har bogen opnået stor popularitet iblandt fagfolk i betonbranchen.

Og ifølge belægningsgruppen i Dansk Beton, der udgiver bogen, gælder det også 4. udgave af bogen, der udkom sidste år, og som fortsat er frit tilgængelig på Belægningsgruppens hjemmeside.

- Håndbogen har gennem alle årene været taget utroligt godt imod i branchen, hvor den bruges af både de udførende håndværkere og af for eksempel syns- og skønsmænd, ligesom den anvendes som både opslagsværk og lærebog, siger teknisk konsulent for Belægningsgruppen i Dansk Beton Carsten Pedersen.

Klima og nye standarder
Han forklarer, at baggrunden for den 4. revision af håndbogen blandt andet skal findes i nye fælleseuropæiske standarder på belægningsområdet samt i det store politiske fokus på klimaforandringer.

- I revideringen af bogens indhold tager vi selvfølgelig hensyn til den generelle udvikling i markedet. Derfor har den nye version fået et stort afsnit om permeable belægninger, som i dag anvendes for at kunne håndtere store nedbørsmængder bedre, siger Carsten Pedersen.

Bogen ”Betonbelægninger - anvendelse, udførelse og vedligeholdelse af belægninger, trapper og støttemure” er på 168 sider og henvender sig til alle, der arbejder med lægning af betonsten, fliser, kantsten og lignende.

Se online-publikationerne her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234