23948sdkhjf

Nye projektledere til Strømberg & Sahl

Karina Frid og Jans Hansen ansat som projektledere i Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl
43-årige Karina Frid er tiltrådt som projektleder hos Strømberg & Sahl, hvor hun bliver ansvarlig for at gennemføre hoved- og totalentrepriser. Her skal hun bl.a. varetage byggesagsstyring og aftaler med bygherrer og underentreprenører.

Den første byggesag, som Karina Frid bliver tilknyttet, er opførelsen af en ny tilbygning i to etager for Karlslunde Strandkirke med en byggesum på 7,6 mio. kr.

Karina Frid har stor erfaring med at styre og lede hovedentrepriser og kommer senest fra en stilling som byggeleder hos Juul & Nielsen A/S. Tidligere har hun arbejdet som projektleder i Focus2 A/S, tilbudsmedarbejder hos Elindco Byggefirma A/S og byggeleder hos Jönsson A/S.

Hun er uddannet bygningskonstruktør i 1998 fra Københavns Erhvervsakademi og har gennemført merkonomfag i virksomhedsøkonomi, virksomhedsorganisation samt ledelse og samarbejde.

Jan Hansen er ligeledes blevet ansat som projektleder.

Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl kan igen byde velkommen til 56-årige Jan Hansen, der netop er tiltrådt som projektleder. Han har mere end 25 års erfaring med styring og koordinering af byggeprojekter og bliver hos Strømberg & Sahl ansvarlig for at gennemføre hoved- og totalentrepriser til den aftalte tid og økonomi.

Målsætningen om at udføre kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser er ikke fremmed for Jan Hansen, idet han tidligere har været ansat hos Strømberg & Sahl og derfor har et indgående kendskab til virksomhedens værdier og mission.

Senest kommer Jan Hansen fra en tilsvarende stilling som seniorbyggeleder hos Christiansen & Essenbæk. Tidligere har han bl.a. arbejdet som produktionsleder hos NCC .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235