23948sdkhjf

Solar øger fokus på klima- og energiløsninger

Øget efterspørgsel får nu el- og vvs-grossisten til at starte ny salgsafdeling inden for klima og energi
En øget efterspørgsel efter grønne og energivenlige løsninger får nu el- og vvs-grossisten Solar til at etablere et helt nyt salgssegment inden for klima og energi.

Solar har de senere år oplevet stigende aktivitet og en øget ordreindgang på området, og den nye afdeling vil arbejde på tværs af organisationen med kunderne inden for el, vvs, industri og offshore.

”Vi ser et øget behov for at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere specifikke services ved installering af energieffektive og grønne løsninger. Det kan være i forbindelse med valg af de rigtige produkter og løsninger, det kan være projektering af løsningen eller i forbindelse med montage og opstart, forklarer Dennis Jeppesen, der er nyudnævnt salgschef inden for Klima & Energi i Solar Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Tæt samspil

Tiltaget fra Solar kommer i en tid, hvor Danmark prøver at opfylde målsætningen om at blive uafhængig af fossile brændsler inden 2050. Her er energieffektivitet en afgørende forudsætning for at kunne bruge mere vedvarende energi.

Tilskudsordninger til energibesparelser er med til at øge efterspørgslen, og det er særligt eksisterende installationskunder, som efterspørger de grønne løsninger.

Men også spildevands- og forsyningsselskaberne, sygehuse, kommuner, boligforeninger, pensionskasser og totalentreprenører interesserer sig i stigende grad for området.

”Det er oftest i tæt samspil med bygherren og installatøren, at vi finder den optimale og energieffektive løsning, og her er det vigtigt at vælge den rette løsning, som er til gavn for såvel miljøet som økonomien”, siger Dennis Jeppesen.

Konkret vil segmentet omfatte løsninger inden for varmepumper, varmeteknik, solceller og ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093