23948sdkhjf

Boligportal indtager Danmark

Houzz, der er en stor platform for boligrenovering og design, kommer nu til Danmark
Houzz, som verden over har transformeret måden at designe, indrette og renovere boliger på, lancerer nu en dansk version, www.houzz.dk , samt en app til Android og iPhone, der er skræddersyet til det danske marked og behov.

Der er stor efterspørgsel efter dansk design, arkitektur og boligstil blandt Houzz-brugere i hele verden, og en stigende interesse for boligindretning blandt danskerne har banet vejen for etableringen af Houzz i Danmark.

35 millioner unikke månedlige brugere henter allerede inspiration og rådgivning, gennemser produkter, finder og hyrer professionelle og fører boligvisioner ud i livet gennem verdens største online bolig community på Houzz.

800.000 eksperter

Flere end 800.000 aktive boligeksperter i mere end 60 kategorier som for eksempel arkitekter, interiørdesignere, produktdesignere og landskabsdesignere benytter i dag Houzz til at fremvise deres arbejde, udvikle deres brand og nå ud til nye kunder – i Danmark såvel som internationalt.
Over hele verden
Flere end 35 millioner unikke månedlige brugere har allerede taget Houzz til sig i England, Italien, Spanien, Frankrig, Japan, Rusland, Israel, Australien og USA.
Houzz har hovedkvarter i Palo Alto i Californien og har internationale kontorer i London, Berlin, Sydney, Moskva og Tokyo.

Houzz er nemt og gratis og udnytter ganske enkelt, at man ved hjælp af teknologi kan fjerne barriererne mellem boligejeres drømme og visioner og de professionelle eksperter og fagfolk, som kan hjælpe dem med at føre planerne ud i livet.

sigh

Boligportal
Houzz.dk giver danske bolig- og designentusiaster mulighed for at:
Finde inspiration gennem billeder af interiør, eksteriør og haver fra Danmark og hele verdenen. Med mere end syv millioner billeder er Houzz verdens største database over professionelt designede boliger, bygninger og interiør.
Finde, hyre og stille spørgsmål til Danmarks bedste arkitekter, designere og andre, der kan hjælpe med at gøre boligdrømme til virkelighed.
Få råd fra og samarbejde med Danmarks førende eksperter inden for design, boligindretning, renovering, ombygning og meget mere.
Få hjælp og generelle gode råd fra verdens største boligfællesskab på internettet, fra boligentusiaster til professionelle eksperter.
Opdage nye produkter, møbler og materialer fra lokale forhandlere og fra hele verdenen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093