23948sdkhjf

Safetrack bliver til Trackunit

Flådestyringsløsningerne fra Safetrack bliver en del af Trackunit A/S
Safetrack ApS, der leverer flådestyringsløsninger til små- og mellemstore danske virksomheder, er nu blevet en del af Trackunit A/S. Det betyder, at Safetracks medarbejdere nu indgår som en integreret del af organisationen i Pandrup. Produkter og services er uændrede – blot under nyt firmanavn og logo.

Medarbejderne er positive overfor udviklingen og de muligheder der nu opstår i en større og stærkere organisation i Trackunit A/S.

Den hidtidige direktør i Safetrack, nu CTO i Trackunit A/S, Martin O. Mikaelsen er godt tilfreds med udviklingen:
”Jeg er rigtigt tilfreds med at vi nu er en del af Trackunit. Det kommer ikke som den store overraskelse for mig, at alle Safetrack medarbejdere fortsætter som hidtil, for alle pladser er besat af folk med den rigtige erfaring og kompetencer. Fremadrettet kommer vi kun til at ansætte endnu flere dygtige mennesker som skal hjælpe os med at forblive den bedste leverandør af telematik og flådestyring.
Jeg glæder mig til de nye udfordringer og arbejdet med de nye ejere, som har meget store planer,” siger Martin O. Mikaelsen

Et langt og lykkeligt forhold
Safetrack har gennem 10 år haft et nært samarbejde med Trackunit A/S, der bl.a. udvikler den GPS-hardware, som Safetrack har solgt til kunderne. I fremtiden er kunderne derfor sikret, at kvaliteten er den samme, og at der ikke bliver de store forandringer i det daglige – bortset fra at man nu er 75 medarbejdere.

Betingelser og aftaler der allerede er indgået med kunder i Safetrack ApS, fortsætter uændret. Det eneste der vil forandre sig er udseendet af fakturaen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094