23948sdkhjf

Få tøjbussen ud på byggepladsen

Würth åbner mulighed for, at håndværkerne kan prøve arbejdstøjet der, hvor det skal bruges. Det sparer tid og sikrer, at folkene får det rigtige tøj første gang
Når efteråret banker på, og der bliver behov for varmt arbejdstøj, kan det være svært at finde tid til at få hele virksomheden ind i en butik for at prøve tøj til den nye sæson. Det har Würth Danmark A/S fundet en effektiv løsning på ved at komme på besøg med et udvalg af kollektionen. På den måde sparer man tid i en travl hverdag, samtidig med at det er muligt at mærke kvaliteten og få vejledning om funktionalitet.

Arbejdstøj til professionelle handler om meget andet end at kunne holde varmen om vinteren. Komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet er nøgleord uanset hvilken branche, der er tale om.

Derfor stiller Würth et team af specialister til rådighed, der sammen med sælgerne kan vejlede om anvendelse, kvalitet og sikkerhed. Specialisterne er en del af sikkerhedskonceptet Safety at Work, der overordnet arbejder med at sætte sikkerheden i system. Safety at Work arbejder inden for de fire områder: Forebyggelse af ulykker, Kemihåndtering, Arbejdstøj og velfærd og Miljøforbedringer.

Vælg rigtigt første gang
Som en af de eneste på markedet tilbyder Würth at fremvise den brede kollektion af arbejdstøj ude hos virksomhederne. Samtidig er det også muligt at finde kollektionen i Würths butikker, og den kombination gør det nemt for de enkelte virksomheder at finde den optimale løsning. Muligheden for både at få vejledning og mærke tøjet minimerer nemlig risikoen for at stå med det forkerte arbejdstøj og tilbehør.

”Der er flere årsager til, at vi tilbyder at komme ud til håndværkerne med vores kollektion af arbejdstøj. Først og fremmest er det tidsbesparende for virksomhederne, at de kan prøve tøjet samlet, der hvor det skal bruges. Derudover kan både vores sælgere og Safety at Work specialister vejlede om tøjet, så man får den rigtige løsning første gang. Det sparer virksomhederne for fejlkøb og tøj, der ikke passer til deres konkrete arbejdsopgaver.

Der er stor forskel på at se noget i et katalog og så stå med tøjet mellem hænderne, for kvalitet og pasform er altafgørende for komforten og en effektiv hverdag, forklarer Jette Bendixen, sikkerhedsspecialist hos Würth.

Tidsbesparende i en travl hverdag
Muligheden for at få demonstreret tøjet på virksomhedens adresse er en løsning, de har stor glæde af hos Egede Byg ApS. De seneste to år har de benyttet sig af muligheden for at få besøg af Würth sælgeren, fordi det er svært at få indkøb af nyt arbejdstøj passet ind i hverdagen.

”Det er en stor fordel for os, at vi kan få ordnet indkøb af arbejdstøj på én gang. På den måde kan vi både få styr på pasform og størrelse i én arbejdsgang. Det er også rart at have tøjet mellem hænderne, så vi kan mærke kvaliteten, for det skal fungere i hverdagen. Det giver også et godt samspil, at sælgeren og specialisten på den ene side har en stor viden om tøjets funktionalitet, og vi på den anden side kan bidrage med vores erfaringer fra hverdagen. Der opstår en god sparring, og sælgeren har altid nogle gode forslag med til os,” fortæller Kim Johannessen, tømrermester hos Egede Byg ApS.

Kvalitet til alle brancher
Udover almindeligt arbejdstøj fører Würth også en stort udvalg af High Vis beklædning, der bliver ekstra aktuelt i de kommende måneder. Fordelen ved den brede kollektion er, at det er muligt at få dækket sine behov ét sted og dermed minimere antallet af leverandører.

For Egede Byg ApS har det betydet, at indkøb af arbejdstøj er en hurtig og effektiv opgave, der klares uden at gå på kompromis.

”Kvaliteten på arbejdstøjet lever helt op til de krav, vi har. Samtidig kommer der ofte nye ting i kollektionen, så vi kan altid finde arbejdstøj, der både i design, kvalitet og pris opfylder vores behov, ” fremhæver Kim Johannessen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079