23948sdkhjf

Rødovre Trælast med i XL-BYG

XL-BYG øger antallet af kædeforretninger i hovedstadsområdet
Danmarks største kæde af selvstændige byggecentre og tømmerhandlere sætter snart sit logo op på endnu en facade i Storkøbenhavn. Den 1. januar 2016 indtræder Rødovre Trælast A/S således i XL-BYG.

”XL-BYG er en af branchens stærkeste kæder og har samtidig det måske mest kendte brand. Det vil vi gerne være en del af. Derfor har vi valgt at træde ind i XL-BYG fra årsskiftet”, fortæller ejer og adm. direktør Nils Stausgaard-Petersen, Rødovre Trælast.

Rødovre Trælast, der omsætter for knap 100 mio. kr., betjener primært det professionelle kundesegment i København og på Østsjælland.

I forbindelse med Rødovre Trælasts indtræden i kæden kommer XL-BYG op på 117 forretninger, der tilsammen har en årlig omsætning på ca. 7,5 mia. kr. XL-BYG er dermed fortsat Danmarks største forhandler af byggematerialer og byggemarkedsprodukter. Heraf kommer mere end 70 pct. af omsætningen fra det professionelle byggeri.

”Vi er meget glade for, at Rødovre Trælast har valgt at være med i XL-BYG. Det ser vi som et bevis på, at vi skaber merværdi for forretningerne,” fremhæver adm. direktør Thorbjørn Sejer Jensen, XL-BYG.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11