23948sdkhjf

Akku-maskiner til arbejde under vand

Brug bore-skruemaskinen eller vinkelsliberen under vand - men husk dykkerdragten
Strøm og fugt er en skidt kombination. Når fagfolk kommer ud i fugtige miljøer må de bruge værktøj med ledning eller slange, eller, endnu værre, manuelt værktøj. En akku-maskine vil simpelthen gå i stykker. Derfor har Jens Linde A/S hentet en vandtæt nyhed hjem fra USA.

Verdens første vandtætte batteri-værktøj er kommet til Danmark og der er julelys i øjnene på Daniel Cohr Lützen, indkøber hos Jens Linde A/S. , som står bag ”fundet” fra USA. Maskiner hedder selvfølgelig NEMO.

”Når jeg taler med kunder om fugt-udfordringer med værktøj, har det ofte irriteret mig at vi ikke kunne tilbyde en batteri-drevet værktøjsløsning. Med de nye NEMO boremaskiner og snart vinkelsliberen (til januar), slipper brugeren for at bøvle med slanger og kabler, hvilket giver hurtigere løsning af deres opgaver og der er allerede stor interesse”, siger Daniel Cohr Lützen.

En vandtæt boremaskine på batteri er velkommen i mange brancher: Selvfølgelig blandt erhvervsdykkerne, men også inden for VVS, offshore, fiskeri, auto-hjælp m.v. Listen er (næsten) lige så lang som de kabler og trykluftslanger, det ikke længere er nødvendigt at håndtere.

Ned til 50 meter
Boremaskinerne fås i to versioner. Den blå som er til ”vådt arbejde”, ned til 5 meters dybde og den røde som dykkeren kan tage med på 50 meter vand. Til januar kommer også en vinkelsliber, som kan gå på dybden.

Se bore-skruemaskinen arbejde under vand
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174