23948sdkhjf

Udskudte projekter øger aktiviteten i Raunstrup

Byggevirksomheden Raunstrup A/S har øget aktiviteten efter et år, der var præget af flere udskudte projekter. Både indtjening og omsætning følger med.
Det går bedre for Raunstrup-gruppen, der samlet set har øget aktiviteten væsentligt her i indeværende år, med et resultat for det netop afsluttede år, der ifølge adm. direktør Søren Kristensen ”ikke er vanvittigt tilfredsstillende”.

Koncernen kom for året ud med et resultat på 5,9 mio. kroner, hvorfra skal trækkes 1,3 mio. kroner til minoritetsinteresser. Resultatet ender således på 4,5 mio. kroner.

Selskabet oplyser ikke omsætning.

- Jeg vil ikke sige, at det er et dårligt resultat, men det er heller ikke fremragende. Vi har egentligt ikke manglet ordrer, men vi har haft flere projekter, som har været udskudt, men som nu er sat i gang, og aktiviteten er nu på et rigtigt fornuftigt niveau, fortæller Søren Kristensen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

På rette spor
Og ifølge direktøren følger indtjeningen rimeligt godt med aktivitetsniveauet.

- Uden at sige for meget kan jeg vel sige, at vi sidste år satte os et mål på fem procent i overskudsgrad. Det mål nåede vi ikke helt, men vi har indfriet det nu.

Om firmaets aktuelle situation siger han:

- Vi har investeret kraftigt i udviklingen af medarbejdere og ny teknologi, så jeg er ret fortrøstningsfuld, for der er ret meget at hente på denne konto, når det gælder omkostninger. Alene på den digitale del har vi investeret to mio. kroner. Specielt ser jeg en positiv tendens i vores bygningsserviceafdeling, hvor ordrerne ryger direkte ud i bilerne til folkene der, så de kan løse opgaven med det samme uden det store bureaukrati. Ligeledes bruger vi jo BIM på de store projekter, som jo kan være ret komplekse at have med at gøre, og det forenkler vores arbejde en del, og giver et helt anderledes overblik end vi tidligere har oplevet, fortæller han.

Flere større ting
Firmaet har tre projekter på DNU i Skejby og har en større sag på Kolding Sygehus.

- Når det kommer til de store projekter, er det klart at der stilles store krav til håndtering af blandt andet dokumentation. Det er komplekse processer, vi har med at gøre, men jeg føler klart, at vi er rustet til opgaverne. For at være sikker på, at det spiller som det skal, har vi typisk også sat flere ressourcer af til denne type sager, siger han.

Ordrebogen for indeværende år ser ifølge Søren Kristensen også ganske fornuftig ud. Firmaet beskæftiger cirka 300 medarbejdere.

- Generelt mærker vi fortsat, at der er hård konkurrence i markedet, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094