23948sdkhjf

GSV Materieludlejning køber kollega

To af Danmarks største aktører inden for udlejning af tunge entreprenørmaskiner bliver til én.
GSV Materieludlejning A/S overtager Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS, som har cirka 100 tunge entreprenørmaskiner, et tilsvarende antal medarbejdere og en omsætning på ca. 125 millioner kr.

GSV har netop gennemført en fusion med udlejningsfirmaet Pitzner og er allerede før det seneste opkøb Danmarks største udlejningsvirksomhed med en samlet omsætning på 630 millioner kroner.

- Vi køber Bramsnæs Entreprenørmaskiner, fordi det er en ekstremt veldrevet virksomhed med rigtigt dygtige maskinførere og en lille stram organisation. Det er planen, at Jesper Jensen skal drive det videre som hidtil suppleret med GSV’s maskinpark og ligeledes meget dygtige maskinførere, siger administrerende direktør Dan Protin.

Bramsnæs Entreprenørmaskiner er etableret i 2006 af Jesper Jensen, der fremover vil indgå i GSV som medejer på lige fod med administrerende direktør Dan Protin og indkøbsdirektør Henrik B. Christensen. Jesper Jensen bliver direktør for den nye sektion for tungt materiel med fører.

Både Dan Protin og Jesper Jensen fremhæver synergien ved opkøbet. Der har vist sig at være ret stor forskellighed i kundekredsen i de to virksomheder, så der er tale om supplement mere end overlapning. GSV har undersøgt markedet, og kunderne vil gerne have færre og større leverandører.

- Hos Bramsnæs har vi nået en størrelse, hvor der skal mere organisation til. I min nye funktion i GSV får jeg mulighed for at komme mere ud til kunder og maskinførere, og det er rigtig vigtigt, siger Jesper Jensen.

Det nuværende GSV Materieludlejning er skabt ved en fusion i 2015 mellem Pitzner Materiel og GSV Materieludlejning. Foruden en gruppe ledende medarbejdere er virksomheden ejet af kapitalfonden CataCap, der har fokus på små og mellemstore virksomheder med høj vækst. CataCap har skudt ekstra kapital i GSV Materieludlejning i forbindelse med opkøbet af Bramsnæs Entreprenørmaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115