23948sdkhjf

Håndboldherrer skal gøre det fedt at arbejde i Bygma

Byggemarkedskæden vil bruge hovedsponsoraftale til at rekruttere nye medarbejdere.
Bygma og Dansk Håndbold Forbund (DHF) har indgået en treårig aftale, som gør Bygma til ny hovedsponsor for håndboldherrerne.

Samarbejdet vil blive en central del i virksomhedens arbejde med employer branding i de kommende år.

Bygmas størrelse og udvikling gør, at virksomheden konstant rekrutterer nye medarbejdere på alle niveauer i organisationen. Samarbejdet med herrelandsholdet skal derfor udbrede kendskabet til Bygma som brand, attraktiv arbejdsplads og uddannelsessted, forklarer administrerende direktør Peter H. Christiansen.

Via sine 55 lokale forretninger rundt omkring i landet vil Bygma inddrage medarbejdere og kunder i fællesskabet omkring håndboldsporten og derigennem bidrage til at skabe en folkelig og festlig opbakning til landsholdet.

- Vores samarbejde med herrelandsholdet giver os en enestående mulighed for at støtte og involvere os i håndboldsporten og et landshold, der formår at samle alle danskere på tværs af landet, siger Peter H. Christiansen.

Sponsoratet træder i kraft den 1. juni 2016, og der vil således også stå Bygma på håndboldherrernes trøjer, når Danmark i 2019 skal være vært for det 26. Verdensmesterskab i herrehåndbold.

Herrelandsholdet skal i den kommende weekend forsøge at kvalificere sig til De Olympiske lege i Rio de Janeiro. Det sker i Herning, hvor Danmark skal op mod Norge, Kroatien og Bahrain.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095