23948sdkhjf

Nye byggeopgaver på vej

Læs om kommende byggeprojekter på Frederiksberg, i Kvistgård, Haderslev og i Brønderslev
REGION HOVEDSTADEN

FREDERIKSBERG

Opførelse af studieboliger

By- og Miljøudvalget i Frederiksberg Kommune udsatte en endelig vedtagelse af forslag til lokalplan 187 for studieboliger ved Dirch Passers Allé på mødet den 4. april. Der er siden arbejdet videre med projektet, hvad angår en præcisering af det arkitektoniske udtryk for at sikre en mere levende og varm bebyggelse. Ligeledes ændres anvendelsen for at sikre boliger til studerende.

By- og Miljøudvalget besluttede forleden, at indstille, at lokalplanforslaget tilrettes i overensstemmelse med det reviderede projekt og sendes i 14 dages supplerende høring.

Projektet er et sidste led i færdiggørelsen af Flintholmområdet.

KVISTGÅRD

Opførelse af dagligvarebutik og tankanlæg

Helsingør Byråd har vedtaget Lokalplan nr. 2.12 for Dagligvarebutik og tankanlæg ved Hornbækvej i Kvistgård endeligt. Lokalplanen giver mulighed for opførelse af dagligvarebutik og tankanlæg ved krydset mellem Hornbækvej og Kongevejen.

Der kan klages til Natur- og Miljøklagenævnet over vedtagelsen for så vidt angår retlige spørgsmål frem til 1. juni.

REGION SYDDANMARK

HADERSLEV

Opførelse af daginstitution, bibliotek, motorikcenter og springcenter

Haderslev Kommune arbejder med planer om at samle motorikcenter, daginstitution, bibliotek og springcenter ved Gram Fritidscenter.

Haderslev Byråd ønsker at opføre en daginstitution til 20 mio. kroner, og forvaltningen vurderer, at det er muligt at bygge til maksimalt 120 børn for det afsatte beløb, samt 250 kvm bibliotek til erstatning for nuværende Gram bibliotek, motorikcenter på 200-250 kvm og springcenter på cirka 600 kvm. Nuværende stadion (der er byggefeltet) skal benyttes til legeplads, parkering, og der skal skabes muligheder for skolens brug af samme areal til atletik, parkour eller lignende. Der skal etableres en overdækning inklusiv depot og toilet ved skoven til brug ved institutionens dagture i skoven og en forbedret forbindelse mellem skole og fritidscenter, samt indtænkes en stiforbindelse til byen.

Styregruppen for projektet har på sit møde valgt at udbyde projektet i omvendt licitation i totalentreprise. Prækvalifikation af entreprenører ventes at ske til oktober.

REGION NORDJYLLAND

BRØNDERSLEV

Opførelse af vandrehjem

Teknik- og Miljøudvalget i Brønderslev Kommune skal på sit møde i dag beslutte, om lokalplanforslag 01-O-07.01 Sportshaller og Vandrehjem, Knudsgade 15, Brønderslev skal godkendes og fremlægges til høring.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre et nyt og moderne vandrerhjem i tilknytning til Brønderslev hallen. Vandrerhjemmet skal erstatte det eksisterende vandrerhjem, der på nuværende tidspunkt ligger under den gamle tribune.

[ Bringes i samarbejde med Licitationen-Byggeriets Dagblad
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078