23948sdkhjf

MobilePay når tre mio. danske brugere

På tre år har løsningen fundet vej til tre millioner danskeres telefoner.
MobilePay findes nu på ni ud af ti danske smartphones, oplyser Danske Bank, der ejer MobilePay.

I denne uge passerede antallet af registrerede brugere tre millioner. Hver dag vokser tallet fortsat med 1500, og uge efter uge fortsætter appen med at ligge i top tre i App Store.

Den 30. april var der 738.000 transaktioner på en enkelt dag, mens største omsætning på en dag nu er 257 mio. kr. Antal overførsler for april slog også rekord med 13,6 mio. transaktioner, mens omsætningen nåede 3,5 mia. kr. I snit overføres der nu 740.000 kroner i minuttet døgnet rundt.

Stærkeste tendens har længe været væksten i de mobile erhvervsbetalinger. Over 25.000 erhvervsdrivende bruger nu aktivt MobilePay-løsningerne. I april gennemførte danskerne over 2,6 mio. betalinger med MobilePay i forretninger.

To-cifret vækst
Over 3700 webshops tilbyder nu MobilePay-betaling. Hos de større kæder er der ved kasserne nu taget over 20.000 kontaktløse MobilePay-brikker i brug.

- Der er månedlig to-cifret vækst i vores erhvervsløsninger. Og der er fortsat mange muligheder i mobile betalinger, som vi vil udforske i vanlig tæt dialog med vores kunder. Vi regner med uændret stærk vækst for MobilePay resten af året. Og vi planlægger også at styrke vores nordiske tilstedeværelse og udbredelse, siger chefen for MobilePay-divisionen i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094