23948sdkhjf

Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Tuse, Maribo, Middelfart, Aarup og Strib
REGION SJÆLLAND

TUSE

Opførelse af typehuse

Holbæk Kommune har fremlagt forslag til Lokalplan 7.09 for dagligvarebutik og boligområde i Tuse i offentlig høring frem til 16. september.

Lokalplanforslag 7.09 er en revision af lokalplan nr. 7.07, der giver mulighed for etablering af dagligvarebutik og boligområde i den østlige del af Tuse. Lokalplanforslaget viderefører i høj grad bestemmelserne fra 7.07. Ændringerne i revisionen vedrører primært placering af bebyggelse på parcellerne, således at der kan etableres typehuse.

MARIBO

Boligbyggeri

Lolland Kommune har vedtaget en lokalplan og et kommuneplantillæg for et boligområde ved Havesangervej i Maribo endeligt. Lokalplanen giver mulighed for en mere varieret bebyggelse i lokalplanområdet, end der er mulighed for med den nugældende lokalplan for området. Dette gælder både det til dels udbyggede boligområde nærmest Blæsenborg Allé, såvel som det af Lolland Kommune ejede areal mod øst, der er udlagt til fremtidig udstykning.

Grundejerforeningen for Havesangervej og ejeren af de resterende ledige grunde i boligområdet har givet udtryk for, at den eksisterende lokalplans restriktive bestemmelser, blandt andet reglen om røde tegltage, er til hinder for salg og udbygning af de ledige byggegrunde samt det samlede områdes udvikling fremadrettet.

Med den nye lokalplan gives der mulighed for brug af andre tagmaterialer, og i det endnu uudstykkede område bliver der mulighed for større grunde og bebyggelse i op til to etager.

REGION SYDDANMARK

MIDDELFART

Opførelse af orangeri

Ejeren af landbrugsejendommen på Provstskovvej 36 har søgt Middelfart Kommune om tilladelse til at nedrive en eksisterende ladebygning og opføre et nyt stuehus. Samtidig ønsker ansøgeren at opføre et 84 kvm stort orangeri på samme placering som det gamle stuehus, der nedrives.

Der er ikke praksis i kommunen for at tillade udhusarealer over 50 kvm, når der i forvejen er flere bygninger som er over 50 kvm, og Teknisk Udvalg i Middelfart Kommune har derfor besluttet at give tilladelse til et orangeri på maksimalt 50 kvm.

AARUP

Indretning af værelser

Natur og Helhedsskolen Billesbølle, der ligger på Rydskovvej 9 i Aarup ønsker at inddrage en del af eksisterende driftsbygning på Rydskovvej 7 til skolens aktiviteter, og det har Teknisk Udvalg i Middelfart Kommune sagt god for.

Det er blandt andet planen at indrette lokale til aktiviteter der fylder lidt mere, såsom styrketræning, bordtennis, modelhobby med mere og overnatningsfaciliteter med tre værelser, stue og køkken.

STRIB

Opførelse af rækkehus

Niras har, på vegne af en bygherre, fremsendt ansøgning om dispensation fra lokalplan 32.28 til bebyggelsesprocenten og parkeringskravet på ejendommen 1ary Strib Færgegård, Strib-Røjleskov, der ligger ved Grønningen i Strib, til Middelfart Kommune, og Teknisk Udvalg er indstillet på at imødekomme ansøgningen.

Byggeprojektet, der ønskes opført, består af 25 boliger i størrelser på henholdsvis 96 kvm, 110 kvm og 52 kvm. Bebyggelsen ønskes opført som tæt-lav bebyggelse i form af rækkehuse. Der søges om dispensation fra lokalplanens krav til bebyggelsesprocenten for området som helhed og til kun at etablere halvanden parkeringsplads pr. bolig.

Nye byggeopgaver hver dag
Listen over nye byggeopgaver bringers i samarbejde med Licitationen-Byggeriets Dagblad, som hver dag bringer en opdateret liste over nye byggeopgaver

Du kan oprette abonnenement på Licitationen-Byggeriets Dagblad her :
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078