23948sdkhjf

Flyttemarkedet er en lukrativ niche

Virksomhederne efterspørger ofte total- løsninger, når de skal flytte, og her skal byggeriets virksomheder være vakse ved havelågen og få samlet de forskellige kompetencer, der skal til for at tilbyde en effektiv proces fra udflytning til indflytning.
Væksten og optimismen er for alvor vendt tilbage til dansk erhvervsliv. En ny undersøgelse viser således, at næsten en femtedel af landets virksomheder leder efter nye lokaler, og de skal være større og bedre end de nuværende.

"Ligesom når der handles boliger og folk flytter adresse, giver flytteaktiviteten blandt virksomhederne beskæftigelse i byggesektoren. Den afsmittende effekt er til at tage og føle på, og især for de små og mellemstore virksomheder i byggeriet er der mange opgaver at hente på den konto i den kommende tid".

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad

"For de pladstrængende virksomheder handler det om at få sig indrettet i nyrenoverede og større lokaler så hurtigt og så effektivt som muligt, så flytningen ikke går ud over driften og indtjeningen.

Men det handler om mere og andet end blot at få høvlet gulve og få knaldet nogle nye gipsvægge op", skriver chefredaktøren..

"Virksomhederne efterspørger ofte total- løsninger, og her skal byggeriets virksomheder være vakse ved havelågen og få samlet de forskellige kompetencer, der skal til for at tilbyde en effektiv proces fra udflytning til indflytning.

Koordinatorrollen er vigtig og altafgørende. Og det er helt klart en kompetence, som flere mellemstore virksomheder bør have med i værktøjskassen, når de er i kontakt med flyttetrængende erhvervsvirksomheder", fremhæver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093