23948sdkhjf

Send svenden på efteruddannelse, mester!

Opkvalificering af kompetencer øger konkurrenceevnen.
"Der er vigtigt, at uddannelserne på landets erhvervsskoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner er opdaterede, så undervisningen svarer til det, der sker ude i virkeligheden.

Det er derfor vigtigt, at uddannelsesstederne lytter til de ønsker, som erhvervslivet har til arbejdskraftens kompetencer. Det har man blandt andet gjort i forhold til den nye deltidsuddannelse i byggeteknologi.

Uddannelsen er et godt eksempel på, at branchen er godt i gang med at dække det uddannelses- og kompetencehul, der er mellem en håndværkeruddannelse og en akademisk uddannelse i byggeriet".

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad..

"Ved at bygge oven på håndværkernes kompetencer i målrettede moduler kan man forme udvalgte medarbejdere til at varetage vigtige funktioner i forhold til ikke mindst planlægning og koordinering på byggepladserne.

Men det er ikke nok, at den nye uddannelse nu er ved at være klar til start. Den største udfordring er at få virksomhederne til at sende medarbejderne afsted på uddannelse.

Der er travlt i byggeriet, og selvom de fleste erkender, at uddannelse og efteruddannelse er vigtigt, både for byggeriet som helhed og for den enkelte virksomhed, så er travlhed i hverdagen ofte ikke forenelig med at sende medarbejdere på uddannelse. Men der er ingen vej udenom.

Opkvalificering af kompetencer øger konkurrenceevnen", hedder det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141