23948sdkhjf

Arbejsgiverne siger farvel til direktør

Efter fem år som direktør i branche- og arbejdsgiverorganisationen Arbejdsgiverne stopper Jani Lykke Methmann i organisationen.

Hun tiltræder den 1. februar en stilling som direktør for Væksthus Syddanmark i Odense, der rådgiver særligt nye virksomheder om vækstmuligheder.

- Jeg har haft nogle rigtig gode år i Arbejdsgiverne, og har sat stor pris på samarbejdet med en masse engagerede mennesker. Både internt i organisationen og eksternt i organisationsverdenen og blandt øvrige samarbejdspartnere. Men tiden er også rigtig til at prøve kræfter med noget nyt, siger Jani Lykke Methmann i en pressemeddelelse.

I spidsen for navneskifte

Jani Lykke Methmann begyndte i Arbejdsgiverne i 2007 som chefkonsulent og blev i 2011 udnævnt til direktør. Her har hun haft ansvaret en organisation, der repræsenterer 2.200 håndværks- og industrivirksomheder indenfor industri, maskiner, smede, el og vvs.

Hun stod desuden i spidsen for organisationen, da den i 2014 ændrede navn fra DS Håndværk & Industri til det mere mundrette Arbejdsgiverne, der skulle signalere, at organisationen er brancheneutral og favner vidt forskellige brancher.

- Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til Jani Lykke Methmann i Arbejdsgiverne. Hun har været os en dygtig og engageret direktør, siger Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne, i en pressemeddelelse.

Jani Lykke Methmann afløses foreløbigt af souschef Anne Vibeke Gregersen, der vil fungere som konstitueret direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094