23948sdkhjf

Aarsleff lander trecifret millionkontrakt

Bliver totalentreprenør på 28.000 kvadratmeter med boliger og erhverv i centrum af Odense.

De tre sidste byggefelter i Odenses nye bydel ved Thomas B. Thriges Gade skal nu bebygges.

AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, har netop valgt Per Aarsleff A/S som totalentreprenør på tre byggerier, som i alt kommer til at omfatte 28.000 kvadratmeter kombineret bolig og erhverv på en af Odenses mest centrale placeringer.

Aftalen har en værdi af 350 millioner kroner, og projekteringen begynder nu, mens selve byggeriet forventes igangsat i løbet af sommeren 2018. 

- Vi har tidligere arbejdet sammen med AP Pension på projekter i København, og det glæder os naturligvis, at det gode samarbejde mellem AP Pension og Aarsleff nu har ført til indgåelse af kontrakten i Odense, siger sektionsdirektør i Aarsleff, Ulrik Therkilsen.

De tre bygninger – ”Albani Karréen”, ”Fisketorvs Karréen” og ”Nørregadehuset” – er tegnet af Arkitema i samarbejde med Midtconsult og opføres i 3-7 etager. Facaderne udføres i forskellige nuancer af teglsten og kombineres med fremhævede lyspartier omkring vinduer og karnapper for at skabe et levende udtryk.

Hensigten er at fortætte bymidten og understøtte ambitionen om Odense som en levende by. I stueetagen etableres en række butikker og et fødevaremarked.

- Odense er inden i en rivende udvikling, hvilket gør byen meget attraktiv for os som investor. Ikke nok med at vi med denne investering sikrer vores kunder et solidt afkast, men vi får også lov til at realisere et byggeri som Odense og vi hos AP Pension kan være stolte af, siger direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Går alt efter planen, vil byggeriet være afsluttet ved udgangen af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094