23948sdkhjf

Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Maribo, Skanderborg, Thorup og Sindal

REGION SJÆLLAND

MARIBO

Opførelse af byhuse
Lolland Kommune har fremlagt Forslag til Lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg til offentlig høring frem til 26. april.

Planlægningen er gennemført for at give mulighed for, at den gamle købmandsgård kan nedrives, og for at der efterfølgende kan etableres moderne boliger ud imod Søndersø samt erhvervslokaler og etageboliger ud imod Lilletorv.

Der stilles krav til, at bebyggelsen imod Vestergade/Lilletorv opføres som klassiske byhuse i to en halv etage og i en sammenbygget struktur.

REGION MIDTJYLLAND

SKANDERBORG

Alment boligbyggeri
Skanderborg Andelsboligforening ønsker at opføre nybyggeri med 111 almene boliger på ejendommen Vesterskovvej 4A-D og 6A-B, der oprindeligt har hørt til Skanderborg Sygehus. Projektet kræver kommuneplantillæg og lokalplan, og Miljø- og Planudvalget i Skanderborg Kommune anbefaler, at planarbejdet sættes i gang.

Boligerne fordeler sig på tre blokke på henholdsvis fem en halv og seks en halv etage.

Det forventes, at eventuelt forslag til kommuneplantillæg og lokalplan kan behandles politisk i juni 2017 med henblik på offentlig høring, og at der kan ske endelig vedtagelse i oktober/november 2017.

REGION NORDJYLLAND

THORUP

Renovering og tilbygning til hal
Jammerbugt Kommune har afsat to mio. kroner til renovering af og tilbygning til Thorup Klim Hallen, og beløbet søges nu frigivet af Jammerbugt Kommunalbestyrelse. Thorup Klim Hallen er nået dertil med planerne, hvor byggeopgaverne ønskes udbudt.

Der skal blandt andet etableres et større og mere brugervenligt motionsrum i stueplan uden trapper.

To gode omklædningsrum er også på tapetet, ligesom der skal sikres toiletforhold, som kan anvendes af alle brugergrupper inklusive handicappede. Desuden er en nedsænket trampolin, redskabsrum og et multirum en del af planen.

Byggearbejdet forventes at kunne komme i gang til sommer.

SINDAL

Energirenovering
Sindal Hallerne har søgt Hjørring Kommune om tilskud og/eller kommunegaranti for i alt 6,360 mio. kroner i forbindelse med energirenovering af svømmehal og idrætshal.

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal på sit møde i dag se på ansøgningen og beslutte, hvad man vil anbefale overfor byrådet.

Sindal Hallerne ønsker at energirenovere svømmehal, idrætshal inklusive omklædning, minihaller samt modernisere svømmehallen.

Projektet er estimeret til en samlet pris på omkring ni mio. kroner.

Licitationen-Byggeriets Dagblad bringer hver dag en liste over byggeopgaver som er på vej. Du kan tegne abonnement på avisen her

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109