23948sdkhjf

Ingen køber til Nyt Hjems konkursbo

Der har været stille omkring Nyt Hjem, siden det for en måned siden kom frem, at typehusfirmaet fra Hammerum ved Herning var taget under konkursbehandling.

Herning Folkeblad har nu været i kontakt med kurator Corna Munch fra advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, og ifølge avisen tyder det ikke på, at det konkursramte firma videreføres.

Kurator oplyser, at hun tidligt i forløbet var i forhandlinger med potentielle købere, men da det ikke lykkedes at nå frem til en aftale, koncentrerer kuratellet sig nu om at sikre aktiverne og afhænde dem bedst muligt.

Ifølge Herning Folkeblad var Nyt Hjem i gang med 64 byggerier, da konkursen indtraf. Hertil kommer 38 sager, hvor kunder ikke har fået udbedret fejl og mangler. Konkursboet er ikke indtrådt i nogle af entrepriserne, og disse forsøges nu solgt videre.

Nyt Hjems præfabrikerede huse blev bygget i lejede lokaler, som ifølge Herning Folkeblad allerede var opsagt, da konkursen indtraf.

Det er anden gang, at hovedaktionæren bag Nyt Hjem, Carsten Kastrup, går konkurs i bestræbelserne på at gøre fabriksbyggede typehuse til en god forretning.

Læs Building Supplys gennemgang af historikken bag konkursen her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078