23948sdkhjf

Få helt styr på dine skruer, ankre og plugs

ESSVE klar med komplet løsning, så håndværkerne altid vil have let adgang til, orden og system i sine befæstigelses-produkter
Med introduktionen af løsninger til både bil og værksted, er ESSBOX systemet fra ESSVE nu et komplet univers, der sikrer håndværkerne, at der altid er system, orden og styr på befæstigelsen uanset, hvor og hvornår opgaverne skal udføres.

- Vores mål hos ESSVE er at støtte den professionelle håndværker i at kunne udføre sit arbejde bedre og mere effektivt. Derfor ser vi ikke kun på, hvordan vi kan gøre selve befæstigelsen bedre, men på hele arbejdsprocessen omkring. Vi ved der bliver brugt rigtig meget tid på at indkøbe, pakke og holde styr på befæstigelse. Den spildtid kan vi reducere markant med ESSBOX systemet, siger Peter Rasmussen, Salgschef, ESSVE Danmark.

Komplet løsning
ESSBOX universet består af:

ESSBOX: Alle skruer, ankre, plugs og andre typer befæstigelse leveres altid i plastikbokse. Både bund og låg på boksene er patenteret design, der gør det muligt at stable og placere boksene, så de altid står stabilt. Plastikboksen er stødsikker samt vandafvisende og låget kan tages af og på igen og igen. Plastikboksen reducerer spild på skruer signifikant, er lette at håndtere og sikrer, at man altid kan se, hvad der i boksen.

ESSBOX Kuffert: Transport- og opbevaringskuffert i stødsikker plast, der er den perfekte partner til ESSBOX som altid står sikkert og fast i kufferten, uanset hvor mange bokse man sætter i. Samtidig betyder ESSBOX patentet, at man kan sætte sine ESSBOX i kufferten ovenpå låget, hvorefter befæstigelsen altid er tilgængelig og overskuelig, så snart man løfter kuffertens låg. Låget sørger for at skruerne bliver i boksen under transport. Med den nylige lancering af kufferten i en mini-udgave, når ESSBOX kufferten også ud til elektrikere, VVS’ere og andre, der har brug for en mindre og lettere kuffert.

Værkstedsindretning: Med ESSVEs værksteds indretning kan man få komplet opbevaringssystem til både kufferter og ESSBOX. Det betyder, at der altid er overblik og orden på værkstedet, og derfor sparer tid, når der skal pakkes til nye opgaver. Samtidig er det let, at bestille nye produkter hos sin foretrukne forhandler, der kan levere direkte til værkstedet.

Bilindretning: Med ESSVEs bilindretning, er der altid styr på både kufferter og ESSBOX under transport og når opgaverne skal udføres. Her er der er tænkt over alle detaljer. Fra udtrækshylder til kufferten, hvor kuffertens låg kan åbnes uden, at man fjerner den fra hylden, til skridsikre måtter, der passer specielt til ESSBOX, så boksene med skruer ikke skrider under kørslen.

ESSCON: Tag din forhandler med på byggepladsen, så du slipper for at køre efter skruer. Med ESSCON får man leveret en komplet container med reoler og skuffer til kufferter og ESSBOX. For den professionelle håndværker eller entreprenør betyder det store besparelser på arbejdstiden, når materialerne altid er ved hånden. Containeren leveres altid i samarbejde med den foretrukne forhandler, der også sørger for i samarbejde med ESSVE, at containeren altid er fyldt.

Toolstore: Sidst men ikke mindst, så er hele ESSVEs katalog og bestillingssystem tilgængeligt i en app til smartphone. Her kan man bestille fra ESSVEs 4.500 varenumre og både se lagerbeholdning samt følge sin leverance. Der bestilles altid via en valgt forhandler og levering sker i langt de fleste tilfælde i løbet af 24 timer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093