23948sdkhjf

Solar har fod på fremtidens overvågningssoftware

Strategisk alliance med Informationsteknik styrker Solar A/S’ position på markedet inden for TV-overvågning og high-end sikring
I et tæt strategisk samarbejde med Informationsteknik kan Solar nu som den første sourcing- og servicevirksomhed koble sig op på AxxonSoft overvågningssoftware. Det giver Solars tusindvis af kunder adgang til state-of-the art software, der tager Internet of Things til et nyt niveau.

Sådan lyder det fra Solar, som forklarer, at Informationsteknik A/S i dag via deres selskab Videoservice A/S har distributionsrettighederne over AxxonSoft VMS (Video Management System), som de har udviklet speciel software til, der kan integreres med alarmer og hele porteføljen inden for mekanisk og elektronisk sikring. Softwaren er derfor oplagt til bl.a. lufthavne, butikscentre, tankstationer, butikker og produktionsindustrien, hvor hurtig og præcis søgning af billeder og data kan være altafgørende.

Alliancen med Informationsteknik betyder altså, at Solars kunder nu får adgang til Axxon Control Center og AxxonSoft, der har sin styrke på analyse- og algoritmeområdet gennem metadatabehandling.

- Samtidig er Axxon software udviklet med en dokumenteret platform, der sikrer, at den lever op til persondataforordningens nye krav, der træder i kraft i maj 2018. Det gælder også, når persondataforordningen skal dokumenteres, fremhæver administrerende direktør for Informationsteknik A/S, Fritz Andersen.

Nye forretningsmuligheder
Ifølge markedsansvarlig for Solar Sikring A/S Leon Enemark-Laursen åbner samarbejdet for nye forretningsmuligheder for kunderne.

- Vi ser AxxonSoft og Axxon Control Center som fremtidens tv-overvågning. AxxonSoft kan alt, hvad man i dag forventer af en professionel overvågningsløsning og meget mere til. Behandling af metadata betyder, at søgning af konkrete objekter kan gøres lynhurtigt. Samtidig holder Axxon Control Center øje med status på systemet døgnet rundt og giver besked, hvis noget ikke er som forventet. Det er en funktion, som vi ikke ser med traditionel overvågning.

Løsningen har en lang række muligheder som bl.a. gratis softwareopdatering, nummerpladegenkendelse, ansigtsgenkendelse og unikke søgemuligheder. Det betyder, at kunderne med en skalerbar løsning kan tilpasse de forskellige krav til opgaverne, forklarer Leon Enemark-Laursen.

Stort potentiale i samarbejdet
For Informationsteknik betyder alliancen en stærkere position i markedet inden for videoservices. Samtidig får Informationsteknik adgang til det rigtige netværk, som rammer alle slutkunderne.

- Vi ser Solar som vores naturlige strategiske partner for salg af sikringsløsninger baseret på AxxonSoft og Axxon Control Center. Vi ser et stort potentiale i samarbejdet, der cementerer vores position på markedet for sikring og elektronisk overvågning og giver mulighed for ekspansion i nye segmenter, fremhæver Fritz Andersen fra Informationsteknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235