23948sdkhjf

33 er indstillet til Danish Transport Award 2018

24 virksomheder og 9 medarbejdere er kandidater til Danish Transport Award 2018 - prisen bliver uddelt til ITDs generalforsamling i april

Ved deadline var der indkommet i alt 33 indstillinger til Danish Transport Award 2018, som brancheorganisationen ITD står for. Kandidaterne er fordelt med 24 virksomheder og 9 medarbejdere.

Danish Transport Award uddeler priser for i alt 60.000 kroner i to kategorier. Der er 40.000 kroner til virksomhedsvinderen, mens vinderen af medarbejderprisen modtager 20.000 kroner.

Indstillingerne bliver nu gennemgået af juryen, der skal finde frem til tre nominerede i hver kategori og blandt disse tre finde frem til de to vindere.

Prisen bliver uddelt den 14. april 2018 på Odeon i Odense i forbindelse med ITD’s generalforsamling, årsdag og festaften.

Danish Transport Award hylder i 2018 de virksomheder og medarbejdere, der er i fuld gang med eller har omstillet sig, så virksomheden har fået vækst og på den måde er med til at skabe et innovativt transporterhverv i Danmark.

Juryen:

Juryen til Danish Transport Award 2018 består af direktør og serieiværksætter Martin Thorborg, der er formand for juryen.

Resten af juryen består af direktøren for Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding, administrerende direktør for Mobile Industrial Robots ApS, Thomas Visti Jensen,direktør i Fogtmann Logistik A/S, Klaus Fogtmann, ITDs formand Gert Jakobsen samt ITDs administrerende direktør Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095