23948sdkhjf

Tvilum får nye ejere - 500 job er reddet

Tvilum ApS’ konkursbo har indgået aftale med Tvilum A/S 2018 om salg af aktiver og aktiviteter i den konkursramte virksomhed.

Det oplyser advokat Ulrik Holsted-Sandgreen fra advokatfirmaet Horten, der er kurator i konkursboet, i en pressemeddelelse fredag aften.

Han udtaler:

- Konkursboet har igennem 1½ uge forhandlet med flere parter om et salg af virksomheden, og tilbuddet fra Tvilum A/S 2018 var det bedste. Jeg ønsker virksomheden, dens ledelse og dens medarbejdere held og lykke i fremtiden.

91 siges op
Overdragelsen omfatter fabrikkerne i Fårvang og Kjellerup. 504 job ud af fabrikkernes 595 job i Danmark bevares. Køber har endvidere fået en option på at erhverve konkursboets datterselskab og fabrik i Polen på et senere tidspunkt, når en række forhold er afklaret.

Ikke alle tidligere ansatte kan dog forvente at vende tilbage til jobbet. Ifølge pressemeddelelsen, vil 91 medarbejdere hos Tvilum ApS i løbet af de næste dage modtage en opsigelse. 

Medarbejderne på fabrikkerne i Fårvang og Kjellerup indkaldes til medarbejdermøde mandag den 12. februar 2018 kl. 11.00. Mødet holdes på fabrikken i Fårvang.

Læs meget mere:
Investorgruppe: Derfor køber vi Tvilum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11