23948sdkhjf

Pladevibrator på batteri

Miljøvenlig: Batteridrevet pladevibrator til emissionsfri komprimering



Eldrevet udstyr får stadig større betydning i byggebranchen. Stadig flere efterspørger produkter til meget specifikke projekter, for eksempel ved indendørs renovering eller tunnelbyggeri. Her skal entreprenørvirksomhederne overholde en lang række restriktive retningslinjer om CO-emissionsgrænseværdier i udgravninger. Især mange anlægsgartnere er som regel positivt indstillet over for batteridrevne produkter, fordi medarbejderne i stor udstrækning arbejder i byer, parker og private haver og derfor ønsker at begrænse lydemissionen samt udstødningsgasser.

En af de producenter som er med helt fremme, når der gælder batteridrevne maskiner er Wacker Neuson, som allerede i 2915 lancerede de første batteridrevne stampere. Nu har firmaet udvider sin zero emission-serie med den batteridrevne, fremadkørende pladevibrator AP1850e.

Ud over klassisk komprimering af jord, asfalt og belægningssten letter den arbejdet indendørs og i områder, der ikke tåler voldsom emission, f. eks. i udgravninger og ved bygningsarbejde. Den batteridrevne pladevibrator er også velegnet til brug i vandbeskyttelsesområder, hvor der ikke må anvendes forbrændingsmotor.

Batteriet og opladeren til den batteridrevne pladevibratorer af samme type som den, der bruges i Wacker Neusons batteridrevne stampere og kan således bruges på begge maskiner.

Wacker Neuson har også en batteridreven hjullæsser og dumper samt minigraveren 803 dual power, der drives emissionsfrit, ved skift fra konventionel drift ved tilkobling af et eksternt elhydraulisk aggregat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086