23948sdkhjf

VVS-firma overtager blikkenslager

VVS-firma med hovedsæde i Hedehusene overtager blikkenslager i Kirke Hyllinge
John Jensen VVS med hovedsæde i Hedehusene har overtaget Euro-blik, der beskæftiger 14 medarbejdere i Kirke Hyllinge

- Vi kender Euro-blik som en dygtig, ærlig og troværdig underleverandør gennem en lang årrække, og da muligheden bød sig, var vi ikke i tvivl om, at firmaet rummede et stort udviklingspotentiale, som vi gerne ville være med til at udfolde.
Ikke alene er der tale om en veldrevet virksomhed med et skarpt, mangeårigt fokus på blikkenslager-opgaver, som udgør et af VVS-branchens vigtigste specialer. Der er samtidig tale om en virksomhed med 14 dygtige og dedikerede medarbejdere, et topmoderne blikkenslager-værksted og nogle grundlæggende værdier, der matcher værdierne i John Jensen VVS.
På den baggrund ser vi overtagelsen som et nyt, stærkt og supplerende aktiv på et marked i vækst.

Det siger Jesper Leen Jensen – ejer og administrerende direktør i John Jensen VVS – i en kommentar til, at virksomheden med 1. juli som skæringsdag overtager blikkenslagerfirmaet Euro-blik.

Bennet Onsvig – driftsdirektør i John Jensen VVS - tilføjer, at Euro-blik’s stifter og ejer Kim Pedersen som led i ejerskiftet fortsætter i John Jensen VVS som afdelingsleder i en nyetableret blikkenslager-afdeling, og han pointerer sluttelig, at ejerskiftet hverken for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere får de store praktiske konsekvenser i hverdagen.

- Vi har selvfølgelig en ambition om sammen at videreudvikle virksomhedens velfungerende aktiviteter i årene frem, men det bliver ”business as usual” med samme stab af dygtige medarbejdere og fortsat udførelse af blikkenslager-arbejde i høj kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191