23948sdkhjf

Turn around-succes med altan-koncept

Forbedrer årets resultat med 33 millioner kroner
Flere og flere danskere vælger altaner og elevatorer til deres lejligheder. Det kan man mærke hos familieejede Altan.dk, der netop har offentliggjort sit seneste årsregnskab. Årets resultat lyder på 851.326 kr. mod -32.847.941 kr. i 2017. Derudover udviser Altan.dk en egenkapital på 16.044.420 kr. mod 3.300.000 kr. sidste år.

Forbedringen af regnskabet skyldes, at Altan.dk de senere år har investeret massivt i virksomhedens fremtid, og det begynder nu at bære frugt, lyder det fra adm. direktør Casper Knudsen.

- Vi er meget tilfredse med årets resultat, for det vidner først og fremmest om, at vores kunder er tilfredse med de produkter og den service, vi leverer. Det er et stort skulderklap til vores mange dygtige medarbejdere. Derudover er resultatet et bevis på, at de udviklingsprojekter, vi søsatte i sidste regnskabsår for at give os et stærkere fundament fremadrettet, var de rigtige. Vi har allerede solgt for 48 mio. kr. i første kvartal af det nye regnskabsår, så jeg ser frem mod 2019 med masser af optimisme og positivitet.

Altan.dk står i dag for ca. 70 pct. af alle altanprojekter i Danmark og leverer hvert år 3.000 nye altaner til danskerne. Virksomheden har i det seneste regnskabsår udvidet sin forretning betragteligt og beskæftiger nu 150 medarbejdere og er dermed Danmarks største altanfirma og –leverandør.

Sikrer sig fremtidig vækst
Tidligere på året kom det frem, at en investorgruppe med de to tidligere Falck-topfolk Allan Søgaard Larsen og Morten Reignald Pedersen i spidsen havde købt sig ind i Altan.dk. Investorerne skal bl.a. medvirke til at udvide altanforretningen i Sydsverige og fokusere endnu mere på elevatordelen, hvor man i øjeblikket har tilbud ude for over 600 mio. kr. Potentialet er enormt, da kun cirka syv pct. af alle etageejendomme i Danmark har en elevator.

- Danmark har historisk set været lidt af et u-land, når det kommer til elevatorer, men vi ser nu en voksende interesse for at få elevatorer i eksisterende etageejendomme og løser 25-30 elevatorprojekter i hele landet hvert år. Det er et område, som kun bliver større de kommende år i kraft af, at flere og flere midaldrende og ældre flytter til byen, ligesom mange børnefamilier vælger at blive boende i byen.

Med elevatorerne fremtidssikrer man lejligheden, og det bidrager ikke kun til større komfort for beboerne – det kan ses direkte på lejlighedens værdi, siger Casper Knudsen og fortsætter.

- Nøjagtigt som vi har gjort med altanerne, samler vi processen og har alle kompetencerne inhouse. På den måde slipper vores kunder for dialog og koordinering med flere forskellige leverandører. Det gør i sidste ende processen nemmere for kunderne, understreger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094