23948sdkhjf

Fyld ordrebogen:Her er der nye byggeopgaver på vej

REGION MIDTJYLLAND

VAMMEN

Biogasanlæg
Viborg Bioenergi har søgt Viborg Kommune om tilladelse til at etablere et biogasanlæg syd for Vammen, og der er i den forbindelse udarbejdet forslag til lokalplan og tilhørende kommuneplantillæg samt en miljørapport.

I første omgang skal Klima- og miljøudvalget i Viborg Kommune skal på sit møde i morgen tage stilling til, om planforslagene og miljørapport kan anbefales til udsendelse i offentlig høring.

Biogasanlægget skal kunne behandle cirka 267.800 tons biomasse årligt.

REGION HOVEDSTADEN

HØRSHOLM

Trægulvshal
Hørsholm Kommune har planer om at opføre en trægulvshal i Idrætsparken, og Hørsholm Kommunalbestyrelse frigav umiddelbart før jul 2 mio. kr. til en forundersøgelse.

Formålet med forundersøgelsen er at få identificeret den rette placering og få indkredset, hvad det er for en hal, der skal bygges. Som en væsentlig del af det arbejde er det tanken at få udarbejdet en helhedsplan for idrætsparken, så der kan ske en samlet planlægning af de fremtidige byggerier i idrætsparken. Der hyres rådgivere til i samarbejde med interne medarbejdere i kommunen at udføre opgaven.

GLADSAXE

Udbygning af skole
Gladsaxe byråd har vedtaget lokalplan 255 for Blaagaard og Enghavegård skole og et tilhørende kommuneplantillæg endeligt.

Det nye plangrundlag giver mulighed for at udvide Enghavegård Skole. Desuden giver det mulighed for at nedrive nogle nyere tilbygninger og i stedet opføre en ny tilbygning, der kan rumme en daginstitution. Endelig bliver det med lokalplanen muligt at samle familieafdelingens aktiviteter og åbne faciliteterne på ejendommen for foreningsliv og fritidsaktiviteter.

FARUM

Plejeboliger
Plejecenter Lillevang i Farum skal udbygges med flere plejeboliger.

Furesø Kommune afholder borgermøde den 15. januar, hvor der vil blive fortalt kort om baggrunden for udbygningen, præsenteret forskellige scenarier for placering af byggeriet og efterfølgende være en drøftelse af de forskellige scenarier.

REGION SJÆLLAND

PRÆSTØ

Almene boliger
Vordingborg Kommunalbestyrelse godkendte på sit sidste møde i det gamle år skema A for 34 familieboliger i Præstø.

Det er Vordingborg Boligselskab, der planlægger at opføre nye attraktive familieboliger på den naturskønne Antonibakke indenfor de kommende to år.

Der vil blive indrettet lejligheder i tre forskellige størrelser nemlig 73, 87 og 96 kvm, og anskaffelsessummen er beregnet til 61 mio. kr. Ifølge planerne påbegyndes byggeriet til august, hvorefter boligerne står klar til indflytning sommer/efterår 2020.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078