23948sdkhjf

Anklager dropper sag mod nedriver

Bagmandspolitiet har trukket anklageskriftet i sagen mod Allan Ploug A/S, der ellers var på vej i retten for prisudveksling med Søndergaard Nedrivning

Retssagen mod Allan Ploug A/S, der har været tiltalt for et enkelt tilfælde af prisudveksling med Søndergaard Nedrivning A/S tilbage i 2012, bliver ikke til noget.

Det skrver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

- Vi har trukket anklageskriftet i den sag, forklarer Niels Kjærsgaard, der er specialanklager hos Statsadvokaten For Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) - også kaldet Bagmandspolitiet.

Han ønsker ikke at begrunde det nærmere, hvorfor anklageskriftet er tilbagekaldt, men oplyser, at sagen mod Allan Ploug A/S er den eneste i nedriverkomplekset, som ikke kommer for retten.

Tiltalen mod

Ifølge det oprindelige anklageskrift, som Licitationen - Byggeriets Dagblad har fået aktindsigt i, har Allan Ploug A/S og en ledende medarbejder været tiltalt for overtrædelse af konkurrenceloven ved i perioden fra den 25. oktober 2012 til den 28. november 2012 at have udvekslet oplysninger om priser og andre vilkår for en nedrivningsentreprise på Gerbrandt Skolen i København med Søndergaard Nedrivning A/S.

SØIK har valgt at trække anklageskriftet, og der kommer dermed ikke en retssag.

I alt har der været rejst tiltale mod syv virksomheder og 13 ejere og ledende medarbejdere. 

Læs hele artiklen her (kræver abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094