23948sdkhjf

Molboer øger kraftigt med afsæt i tømrerfaget

Omsætningen kommer op i nærheden af 200 mio. kr. i år. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra byggevirksomheden Vognsen & Co A/S.

Den positive udvikling kommer i kølvandet på 2018, hvor byggevirksomheden med hovedsæde i Knebel på Mols havde en 60 pct. vækst i omsætningen. Samtidig er staben øget voldsomt, så der nu er 130 på lønningslisten.

Fremgangen tilskriver direktør og hovedaktionær Peter Vognsen en fokusering på langvarige kunderelationer i arbejdet udført indenfor især hoved- og fagentrepriser med udgangspunkt i tømrerarbejde. 

Fakta: Vognsen & Co A/S

Peter Vognsen ejer i dag 75 pct. af virksomheden, mens projektleder Dann Jensen og beregner Hans Andersen ejer henholdsvis 15 pct. og 10 pct. 

Virksomheden er primært fokuseret på hoved- og fagentrepriser
med udgangspunkt i tømrerarbejde, men er i stigende grad blevet totalentreprenør på byggesager.

Firmaet har også større serviceafdelinger i Knebel på Mols og i Lystrup ved Aarhus.

Virksomheden har godt 130 medarbejdere – primært tømrere.

Og tallene tyder på, at opgangen fortsætter. 

Den halvstore spiller med egenproduktion 
- Vi oplever at den kontrollerede og rentable vækst fortsætter ind i 2019, hvor vi i årets første kvartal har haft yderligere 30 pct. vækst i forhold til gennemsnittet for 2018, siger Peter Vognsen i pressemeddelelsen.

Han fremhæver investeringer i tilbudsskrivning, bedre indkøb og øget professionalisme på de interne processer, som baggrund for forøget konkurrenceevnen. 

- Vi kan se, at når vi er mere på forkant med både planlægning, udførelse af arbejdet og styring, så bliver både kvalitet og økonomi bedre. Samtidig er det nemmere at holde tidsplanen, og vi har derfor i 2019 fortsat med at øge vores samlede kompetence på byggeledelse, siger direktøren. 

For øjeblikket gennemføres en tiltrængt udvidelse af firmaets faciliteter i Knebel på Mols med ny lagerhal, større værksted og udvidelse af kontorfaciliteterne, så der bliver i alt 1.000 kvm. til at understøtte væksten med. 

- Vi tror, at vi har fundet en god placering i markedet som den halvstore spiller, der med solid egenproduktion på tømrer-området, har gode forudsætninger for at være med som leverandør på de større byggesager – og samtidig er vi ikke for store til også at kunne håndtere de lidt mindre sager selv, vurderer Peter Vognsen. 

Vognsen & Co A/S
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 48,64 29,75
Driftsresultat 6,19 3,40
Resultat før skat 4,87 2,33
Årets resultat 3,82 1,82
Aktiver 43,36 23,67
Egenkapital 8,73 4,91
Gns. antal fudtidsbeskæftigede 85 56
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094