23948sdkhjf

Nye Bygma-direktører i Viby og Rønne

Bygma A/S har udnævnt Johan Bergstrøm (43) til ny direktør for Bygma Viby Sjælland pr. 1. juli 2019
Johan Bergstrøm kommer fra en stilling som filialchef i Bygma Hårlev, hvor han har været ansat siden 2014. Johan Bergstrøm, der bl.a. tidligere var souschef hos Stark i Køge, har gennem de seneste 5 år formået at udvikle Bygma Hårlev til en veldrevet forretning med stort fokus på lokalområdet.

Det er derfor en erfaren direktør med indgående kendskab til både branchen og Bygma, der nu skal lede den noget større Bygma Viby Sjælland.
Bygma Hårlev vil, indtil en ny filialchef tiltræder, fortsat blive ledet af Johan Bergstrøm i samarbejde med regionsdirektør Jens Jensen.

Bygma A/S har endvider udnævnt Martin Klausen (45) til ny direktør for Bygma Rønne pr. 1. juli 2019
Martin Klausen kommer senest fra en stilling som områdechef for DLG på Bornholm. Han har i hele sin karriere været beskæftiget med handel af grovvarer, energi og andre varer til primært landbrugssektoren; blandt andet som chef for Land & Fritid i Østdanmark.

Martin Klausen, der har stor erfaring med drift og ledelse af sælgere, butikschefer og øvrigt salgspersonale, ser frem til at være med til at videreudvikle og styrke Bygma Rønne. Han bor i Allinge med sin familie.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11