23948sdkhjf

Byggelederen får kritik for dårlige adgangsveje

Følg med i byggeriets eneste on-line julekalender: Jul i skurvognen
Sedlerne med ekstraarbejde hober sig op på byggeleder Esbens bord i hovedentreprenørens skurvogn, hvor der er is indvendigt på ruderne og en sær, tung lugt af våde arbejdshandsker og sur, kold kaffe.

Byggelederen Esben er ikke i vognen, da malersvenden Morten dukker op for at klage over, at byggelederen ikke har sørget for at få ryddet adgangsvejene efter nattens snefald.
Samtidig vil Morten malersvend lige gøre opmærksom på, at der vist heller ikke er tilstrækkelig arbejdspladsbelysning. Bare for yderligere at irritere byggelederen.

Morten malersvend lægger endnu en seddel på byggelederens bord og skriver på foranledning af mester, at disse overskridelser af sikkerhedsreglerne vil blive påtalt på byggemødet i morgen, da det er hovedentreprenøren, der skal sørge for disse ting.

Netop da Morten malersvend skal til at forlade hovedentreprenørens skurvogn hører han et skrig af angst fra byggepladsen. Han styrter ud af skurvognen og når lige ud af øjenkrogen at se teleskoplæsseren gynge voldsomt og tabe det store vinduesparti, som den er i færd med at rulle frem til tømrersvenden Jens på stilladset.

Læs første afsnit af Jul i Skurvognen her
Læs andet afsnit her
Læs tredje afsnit her
Læs fjerde afsnit her
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156