23948sdkhjf

Vinder stort byggeprojekt på gammel hjemmebane

JCN Bolig har sit udspring i Vildbjerg vest for Herning. Efter omdannelsen fra almindelig entreprenør til specialister i boligbyggeri, bygger virksomheden for det meste i Østjylland og Storkøbenhavn. Derfor minder det i nogen grad om sønnen, som vender hjem for at vise, hvad han har lært, når JCN nu går i gang med et stort projekt i Herning

JCN Bolig har således netop fået underskrift på opførelsen af 42 lejligheder på Møllehøj i det centrale Herning. Bygherre er Bjarne Jørgensen med familie. De tidligere ejere af Herning Varmforzinkning. Det er dermed et samarbejde mellem 2 virksomhedsejere som strækker mere end 15 år tilbage, som nu videreføres med opførelsen af projektet i Herning.

Bygherre Bjarne Jørgensen har personligt lagt rigtig mange kræfter i at skabe det perfekte projekt. Alt fra den rette gulvbelægning til ventilationsanlæg er detaljeret blevet undersøgt for at skabe gode boliger for de kommende beboere.
Der er lavet kundeundersøgelser for at sætte de kommende lejers behov i fokus. Ofte tror sælger, at man kender lejernes ønsker. I dette tilfælde er det nøje blevet vurderet, hvad der vægtes højt af lejerne. Det er der kommet flere nyskabende løsninger ud af, hedder det i en pressemeddelelse fra JCN Bolig.

Bygger 700 boliger om året
Virksomheden valgte i 2013 at skifte navn fra JCN til JCN Bolig, og dermed som navnet signalerer, kun at opføre boliger og udelukkende boliger i projektform. Efter 7 år med specialiseringen har virksomheden udmærket sig blandt landets bedste i byggeri af etageboliger, tæt/lav boliger, ungdomsboliger og renovering af boliger.

JCN Bolig opfører pt. ca. 700 boliger om året. Siden specialiseringens start har JCN Bolig dog ikke opført et boligprojekt i ”hjemegnen”.

- Ingen tvivl om, at markedet for boligprojekter for os er meget domineret af Østjylland og Storkøbenhavn, så det er naturligt blevet vores nye hjemmemarked, siger adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen.
- Det er derfor med ekstra glæde, at vi nu har underskrevet kontrakten på Møllehøj, så vi kan vise vores tidligere hjemmemarked, hvad vi nu kan præstere med vores boligspecialisering, siger han.

Projekteringen af byggeriet er allerede påbegyndt, og første spadestik vil finde sted i det tidlige forår. Herefter vil der gå et år inden byggeriet er indflytningsklart. Allerede efter sommerferien vil det dog være muligt at komme ind i prøvelejligheder og hands on kunne se, hvordan det færdige produkt bliver.


Billede 1: .

Billed 2:

Billede 3-8:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109