23948sdkhjf

Corona: BYGGERI’20 afholdes som planlagt

Byggerimessen BYGGERI’20 i Fredericia i dagene 10.-13. marts bukker ikke under for corona-virus. Arrangørerne, Danske Byggecentre, meldte i går ud, at man naturligvis har den allerstørste fokus på alle udstilleres og besøgendes sundhed.

Med et forventet besøgstal på mere end 25.000 og med 300 udstillere er byggerimessen en af forårets sværvægtere i forhold til messe- og konferenceaktiviteter.

Derfor følger Danske Byggecentre løbende vejledningerne fra Sundhedsstyrelsen angående afvikling af konferencer eller andre arrangementer med mange mennesker.
Af Sundhedsstyrelsens udmelding fremgår det blandt andet, at der som udgangspunkt ikke skal tages særlige forbehold i forhold til afholdelse af arrangementer. Konferencer og store arrangementer kan derfor afholdes som planlagt. Virksomheder kan evt. hænge plakater op med gode hygiejneråd for at forebygge smitte.

- Vi har for yderligere at sikre at BYGGERI’20 bliver en sikker og god oplevelse for alle udstillere og besøgende - sat en række ekstra foranstaltninger i værk. , forklarer Danske Byggecentre.

Det omfatter blandt andet
• Skiltning på stedet og uddannet personale til at minde dig om Sundhedsstyrelsens forholdsregler

• Forstærket rengøring af alle zoner i MESSE C

• Hånddesinfektion alle relevante steder i messehallerne

• Adgang til gratis engangslommetørklæder

- Vi har meget stor respekt for de mange måneders forberedelse og arbejde, der er gået forud for BYGGERI'20. Og vi ser frem til at byde udstillere, medlemmer og landets byggefagfolk velkomne på BYGGERI'20, fastslår Danske Byggecentre.

Læs også: Fem gode råd til mester om svendene og corona-virus

Læs også: Virus lukker messer i hele verden

Læs mere om corona-virus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside





Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11