23948sdkhjf

Badmodul: Sælger både tryghed og badeværelser – i den rækkefølge

Selvom Corona-krisen også sætter sine spor i virksomheden Badmodul A/S i Glostrup i forhold til at spritte af og holde afstand, så har virksomheden så travlt, at man siden lukningen af Danmark den 9. marts har ansat fem nye medarbejdere.

Det siger virksomhedens stifter og direktør Mads Andreasen og tilføjer, at han faktisk godt kan bruge flere medarbejdere lige nu.

Badmodul A/S har specialiseret sig i renovering af badeværelser i såvel boligejendomme som parcelhuse. Det hele er sat i system, så kunderne får en god oplevelse og får leveret badeværelset til tiden og til den aftalte pris.
- Vores specialisering og tilrettelæggelse af arbejdet er selvfølgelig en del af succesen. Men i disse Corona--tider er der ekstra fokus på, at vi i høj grad også sælger tillid og tryghed. Det gjorde vi også før Corona-krisen i erkendelse af, at for de fleste mennesker er det en stor proces og en stor investering at få renoveret badeværelset. Derfor er vi vant til at være i tæt dialog med kunderne. Den erfaring bruger vi nu til at også at skabe tryghed i forhold til at undgå covid-19 smitte, når vi kommer i kundernes hjem, forklarer Mads Andreasen.

Digitale møder
Mens Badmodul-medarbejderne tidligere havde en del møder ansigt til ansigt med kunderne, så foregår de fleste møder i dag på digitale platforme, som for eksempel Skype og Messenger
- Det lærer vi også en hel masse af og det er helt sikkert, at vi også fremover vil kunne benytte de digitale platforme yderligere, når vi er i dialog med kunderne.

Arbejdsprocessen hos Badmodul A/S er planlagt med nærmest militærisk præcision. Intet er overladt til tilfældighederne. Når et sjak går i gang med at renovere et badeværelse, så transporteres en container fra oplagspladsen ved hovedkontoret direkte til den adresse, hvor arbejdet skal foregå. Containeren indeholder alle de materialer, som sjakket skal bruge til totalrenovering af badeværelset.

- Mange af vores håndværkere har faktisk slet ikke været her i virksomheden siden starten af marts. De er hver dag kørt direkte til den adresse, hvor de arbejder. På den måde er vi også med til at reducere smittemulighederne – og spildtid for håndværkerne, forklarer Mads Andreasen

Nyt domicil
- I det regnskabsår, som vi afslutter til juni, har vi nok nået at renovere op i mod 330 unikke badeværelse og omsat for ca. 45 mio. kr. I næste regnskabsår forventer vi at renovere op imod 450 badeværelser og at øge omsætningen til ca. 60 mio. kr., siger Mads Andreasen.

Virksomheden beskæftiger 55 medarbejdere – og der er som nævnt plads til flere i takt med, at efterspørgslen på renovering af badeværelser stiger.
Badmodul A/S er vokset ud af lokalerne i Glostrup og er på vej mod større lokaler på Avedøre Holme. Her vil der foruden kontorarbejdspladser og lagerfaciliteter også blive plads til et showroom, så kunderne - når Corona-forholdsreglerne tillader det – kan lægge vejen forbi og blive inspireret. Virksomheden flytter ind 1. oktober og showroomet ventes at færdigt senest januar 2021



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109