23948sdkhjf

Dansk Boligbyg udvider ledelsen med ny direktør

Dansk Boligbyg har ansat Keld Ernstsen i en nyoprettet stilling som økonomidirektør og medlem af ledergruppen.

Læs også: Bygge-entreprenør optimist trods halvering af bundlinjen

Baggrunden er et ønske om at styrke ledelsen og kompetencerne generelt i virksomheden efter flere års øgede aktiviteter og markant vækst, skriver entreprenørvirksomheden fra Horsens i en pressemeddelelse. 

– Keld har gennem det seneste år varetaget rollen som økonomidirektør i Vangsoe Gruppen, hvilket han også fortsat vil gøre. Vi har derfor allerede samarbejdet tæt om at styrke økonomifunktionen i Dansk Boligbyg og i det hele taget udvikle forretningen, siger adm. direktør i Dansk Boligbyg Anton Nørgaard og tilføjer: 

– Som mangeårig Finance Manager hos Per Aarsleff A/S kommer Keld med en yderst relevant markeds- og forretningsforståelse for os. Samtidig med hans omfattende indsigt i driften i Dansk Boligbyg tilfører han derfor ikke alene solide finansielle og ledelsesmæssige kompetencer til virksomheden, men også værdifuld erfaring i forhold til den organisatoriske udviklingsproces, vi i øjeblikket befinder os i.

Keld Ernstsen fortsætter sideløbende som økonomidirektør i Vangsoe Gruppen, Horsens, der består af 45 associerede datterselskaber. Heriblandt Dansk Boligbyg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125