23948sdkhjf

Anders overtager virksomheden efter to år som svend

For to år siden blev den i dag 28-årige Anders Hedeager Jensen ansat som elektriker i Kolding-virksomheden Strøh A/S. Et år senere blev han udnævnt til service- og projektleder og bestod samtidig uddannelsen til autoriseret el-installatør. Nu bliver han medejer af virksomheden og udnævnt til direktør med det overordnede driftsansvar for en organisation, der tæller 27 medarbejdere.

Udnævnelsen og medejerskabet sker som led i det generationsskifte, som indehaver og el-installatør Ole Strøh har igangsat. Ole Strøh fortsætter i virksomheden i en salgsfunktion.
Udover virksomheden i Kolding har Strøh A/S kontrollerende ejerskab af installationsvirksomheder i Rødekro, Børkop og Tørring. Samlet beskæftiger koncernen 40 medarbejdere.

Har ventet på den rette
Det var fælles bekendte, der gjorde Anders opmærksom på, at Ole Strøh var på udkig efter en ny medarbejder med Anders’ kompetencer. Efter længere tids overvejelser kontaktede Anders Ole, og de havde ikke færre end fire længerevarende ansættelsessamtaler.

-Det er vigtigt at finde de rigtige medarbejdere med et potentiale, og her hører Anders til blandt de personer, der både vil og kan noget ekstraordinært og specielt ikke er bange for at tage et ansvar. Ja, han fungerer bedst, når han har ansvaret, som var det hans egen virksomhed, siger Ole Strøh.
66-årige Ole Strøh overtog i 1984 faderens installationsforretning og udviklede den til en mellemstor virksomhed, som han i 1999 valgte at sælge til en landsdækkende entreprenørvirksomhed. Fire år senere etablerede han igen sin egen virksomhed til det, der i dag er Strøh A/S.

- Vi har flere gange fået henvendelser fra virksomheder, der var interesseret i at overtage os, men jeg har sagt nej tak. Det, der har været vigtigt for mig, har hele tiden været at finde en lokal medejer, der både vil virksomheden, og som vil engagere sig i lokalområdet. Den person har jeg nu fundet i Anders, fastslår Ole Strøh, der sammen med bestyrelsesformand Søren Larsen er de øvrige aktionærer i Strøh A/S.

Virksomhed i vækst
Anders Hedeager Jensen er født og opvokset i Kolding. Han er gift med Maya, der er speditørelev i Prime Cargo. Parret, der til januar venter deres første barn, er i øjeblikket ved at bygge hus i Alpedalen i Kolding. Anders’ fritidsinteresser er bl.a. paddeltennis og golf.
Strøh A/S leverer el-tekniske totalløsninger til både private, kommuner og erhvervslivet. Fokusområderne er brandtekniske alarmsystemer, automation, datakoncepter, bygnings IQ, grøn energi og sikring. Dertil kommer naturligvis alle former for traditionelt el-arbejde. Senest er selskabet gået ind i løsning af IoT koncepter til industrien og erhvervslivet
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125